Torsdag

Önskar att dygnet hade fler timmar,eller att veckan hade fler dagar......
Ska in till Hbg imorgon igen. Känner att jag behöver skaffa mig ett busskort,eftersom det kostar rätt mycket att köra in samt att parkeringen oxå kostar. Menjag ska säga att efter 2 dagar bad där inne,så har mina utslag lugnat ner sig lite i alla fall. Tabletten mot klådan vet jag inte om det hjälpt. men jag knaprar i mig,vad jag får.

Försökte mig på att öppna upp skolarbetet idag. Ny skola,ny data information osv. Upplägget på denna skolan verkar vara värdelöst. Att man måste gå dag för dag schema och vecka för vecka. Så även om du har gjort en veckas arbete klart,så kan du inte börja på nästa veckas arbete. Dumt tycker jag....som vill jobba i ett snabbt tempo!!

Ge mig hopp,ge mig styrka.......Just nu har jag inget tålamod med nåt eller någon. Känner mig så splittrad.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallå!Läser din blogg ibland, men såg nu nånannastans att du beskrev dig själv som socialist.

Gissar att det betyder att du är en av dom muslimer som vill ha demokrati framför en religiöst styrd stat. Har jag förstått dig rätt?

Läste nån som skrev nåt smart, typ. "gärna religiösa människor i politiken, men inte religigion som styr politiken"trevlig kväll önskar en bloggläsare och väljare :-)

2010-09-08 @ 00:30:51
Postat av: Ilona

Du har alldeles rätt för dig! Jag är för demokrati och människans egna rätt att välja. Jag är emot alla stater som styr av religon.

2010-09-08 @ 11:02:16
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag med :-) Och jag blir så glad när jag läser bloggar av personer som värnar både religion och demokrati. Att var och en ska ha rätt till sitt liv, sin tro, sin kyrka/moské, sin klädsel, sin sexuella läggning utan att behandlas illa.

Ha en bra dag!

2010-09-08 @ 12:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0