Fredags update

Mycket har hänt...på samma gång som det inte har hänt nåt egentligen....=)
SD har tagit sig in i riksdagen! Hela måndagen gick jag i depp. Vet folk egentligen vad det betyder? Sverige har fått in ett främlings fientligt parti i riksdagen.....Många som röstade på SD,vet nog inte riktigt vad dom har gjort och hur det kommer att påverka vårt land. På samma sätt som vi har röst plikt,så är det vår plikt att ta reda på vad partierna står för,som vi röstar på,eller?!

Har skickat iväg min första uppsats i Rehab-habilitering. Fick G och är väldigt nöjd!! Fick goda kommentarer från läraren och kritik som man ska ta till sig. Känns gött!!

Orkade inte åka till sjukhuset idag......Har sovit dåligt inatt och pallar helt enkelt inte. Utan sitter hemma och försöker plugga lite=) Ska hämta tjejerna tidigt idag,så vi får lite fredags mys. Ska nämligen jobba imorgon. Har jobbat mycket helger på sistone.....Vill vara ledig en hel helg med tjejerna,men det kommer väl=)
Ikväll ska vi i alla fall till Ulrika och käka pizza o annat gott. Så kan vi ju rulla hem sen;) Det ska bli mysigt i alla fall=)

Idag var Nonno svår att lämna på skolan. Ja hon har varit på dåligt humör sen igår. Jag trodde det skulle bli bättre när hon fick sova,men hon vaknade med samma lynninga humör. Hon ville absolut inte till skolan,för hon vill börja på dagis igen. Hon vill inte jobba i skolan,sa hon. Blev en svår lämning....och det gjorde ont i mamma hjärtat. Så det är tur att dom ska hem tidigt idag! Så är det väl att man har sämre o bättre dagar. Samt att allt är så nytt för henne,mycket krav men mycket lek också...Det tar på krafterna... Min lilla,stora tjej...!

Hittade rea på www.hm.se idag. Sånt är alltid välkommet. Idag blev det långärmade tröjer till tjejerna:

    
Köpte ett par stycken till Adiane o Jinan, dom kostade 24,50 kr Helt ok i pris=)

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0