Behandling

Snart har en vecka gått igen sen sist. Alltså tiden flyyyyggger iväg och jag hinner inte riktigt med. Jag bara lunkar på och försöker hinna med allt som ska hinnas.
Att ha jobb,skolan och flera besök inne i Hbg på sjukhuset i veckan. Gör att nåt blir lidande. Just nu tror jag att det är skolan. Vill skubba från besöken på sjukhuset oxå....men då vet jag ju vad jag har att vänta mig.

I alla fall,så tror jag att behandligen funkar. Baden har gjort att min kropp liksom har börjart om från noll. Så nu är solningen och insmöjningen väldigt viktig. Ja ni.....,låter kanske enkelt,men det är tids krävande att smörja in sig med kortison 2ggr per dag och flera ggr bara mjukgörande kräm om dagen. Det går åt mycket kläder......och tid... Men inshallah ska detta hjälpa! Jag känner att det går åt ett positivt håll i alla fall=)

Härom kvällen gick vi på promenad med tjejerna. Här kommer lite kort från det:
Kusin vitamin;)

Vi träffa på en igelkotte. Jinan var så lessen över att igelkotten "hittar inte sin mamma"

Gungar i kina gungan på Nours skola


Nyaste tillskottet....... Tunika från www.bonprix.se 199kr Riktigt fin!

Snart är ramadan slut. Så vad ska ni alla hitta på till Eid? Firar ni stort i alla 3 dagarna? Eller bara första dagen?
Eftersom jag inte har fastat,så känns inte Eid så stort detta året. Men jag är bjuden till R,på Eids första morgon så det ska bli mysigt. Våfflor ska det bli minsann=) Sen på kvällen är vi bjudna på bröllop i Malmö. Jätte skoj med bröllop på Eid tycker jag. Känns ju extra festligt då ju!!

Håller själv på att ordna med Nonnos kalas. Stora tjejern blir ju 6 år. Det är ju lite speciellt,eftersom hon vill bjuda klasskompisar detta året. Så igår skrev vi inbjudningar. Hon bjuder alla tjejerna i sin klass,hoppas nu att alla kommer! Första gången med riktigt barnkalas UTAN mammor....heheheh=)

Ikväll är det föräldramöte för Adiane. Hoppas att man får lite mer info. Det är ju den där utegruppen som hon är med i. Som jag ej gillar...... Men jag ska försöka o vara tyst o ej säga nåt (hur nu det ska gå) för på förra mötet var det nästan bara jag som hade åsikter...... Ja,men vem ska kämpa för barnen om inte föräldrana!!
Första föräldra mötet av 3 som ska avverkas i september allihopa. Ja,säg den som har tid över....heheh

Kommentarer
Postat av: Miriam - En blogg om allt möjligt!

Fin blogg syster! :) vart kommer du ifrån?

2010-09-09 @ 09:52:49
URL: http://mimoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0