Nytt!

I väntan på min beställning ska komma hem,så delar jag med mig. Dessa nya slöjor är på ingående i min garderob,så fina.

   


Idag är det dags för mer plugg!! Om bara den där förbenade skolan kan hjälpa mig och skriva ut lite papper,som jag behöver. Nackdelen med distans studier,är att ingen vet nåt och ingen kan hjälpa en. Har varit på skolan i 2 dagar nu och ingen vet hur man gör eller om nån annan kan hjälpa mig heller. Så just nu,står pluggandet lite stilla. Jag behöver skriva ut papper,på hur mina inlämnings uppgifter ska se ut,annars så kan jag ju inte göra dom. I eftermiddag,så blir det att jobba på kortids enheten=) Imorgon dagis igen (vilket känns sådär,för dom va så otrevliga där sist) och så på söndag jobba inom LSS. Så lite splittrad i tanken e jag redan...hehhe,men det kommer nog ändå att gå bra. På lördag ska jag vara ledig i alla fall. Även om jag redan fått 3 förfrågningar om att jobba då. Men jag vill vara ledig och kunna gå med mina barn på marknaden faktist. Har jag möjlighet att tacka nej till jobb,så gör jag det. För jag jobbar ändå mer än heltid denna veckan,så det så!!...heheh

Skuggan

Här är 3 tjejer som har hittat sina skuggor när vi var på promenad.
Rätt så kul att hör Adiane prata med sin skugga "kom nu lilla Adiane vi ska gå åt detta hållet" osv.....hehhe


Pins!

Titta så fina jag har hittat!!
Dessa ska jag beställa till mig själv när jag är klar med utbildningen (som är snart hoppas jag).
Kommer att komma till stor nytta oxå. Speciellt på det stället där jag arbetar nu. För där är många vårdtagare som "kommer och går", inget permanent boeende alltså. Därför träffar  man mycket folk och då kan det vara bra med namnskylt osv. Jag vet att jag uppskattar det,för jag vet inte ens vad alla heter som jobbar där.
Så detta ska bli så skoj!


Träningsvärk...

Jag idag har jag det minsann=) Jobbade / gick brevid på ett vårdboende igår och det var en massa spring fram o tillbaka,upp o ner i trappor osv. Vi jobbade i 8,5h....ingen rast...jag gick inte ens på toaletten. Men vet ni vad,tiden gick så fort!! Så fort att man inte ens hann att bli hungrig..hehhe. Nu ska jag på igen kl.7 och gå till kl.14. Det ska bli jätte skoj. Visst det snurrade i huvudet igår när man gick o la sig,en massa info som skulle lagras. Men jag är så glad att jag har fått möjligheten att vara runt på olika arbets platser. Det ger mig en erfarenhet,som ingen kan ta ifrån mig. Samt att det är kul och gå runt,för man hinner aldrig tröttna på en arbetsplats.
Sen imorgon och fredag,så är det 2 olika dagis som jag ska till och jobba på,som jag aldrig har varit innan. Spännande....

Har börjat så smått med den nya kursen oxå, Socialt behandlingsarbete. Officiellt börjar jag på måndag,men man kan gå in och se på kursen redan nu vad som ska göras. Så jag har börjat att skriva på den första uppsatsen. Det är jätte spännande. Handlar om missbruk,barn som far illa, kvinnojour osv. Vad som finns tillhanda hållit för människor och vad som är bestämt enligt SoL. Det märkliga är ändå att det beror lite på vilken kommun man bor i, om vilken hjälp man kommer att få. Tyvärr är det så krasst!!

Nä, nu så måste jag packa ihopa och åka iväg till jobb.

Ha en lovely onsdag,för det ska jag ha=)

Självständighet

Ja vad ska man säga. Min Jinan ,inte ens 3 år fyllda. Hon utövar sin självständighet till max. Jag försöker verkligen ta inte bara ett,utan 2 steg tillbaka. Men det är ju inte lätt. Jag vill ju bara hålla om,gosa och pussa på min lilla bebis.....Ja just det,hon är ingen bebis längre...hehhe. Det är inte bara här hemma som hon utövar den. Även på dagis har fröknarna berättat. Känns konstigt för dom oxå,för hon är ju åldersmässigt minst på den avdelningen,men är mest självständig och "kan själv" av alla barnen där.
Hon kan så mycket vill så mycket.
Ska berätta vad som hände inatt. Hon började gnälla o ha sig i sin säng,så Khalid hämtade in henne till oss. Där låg hon o sa "men jag är kissig vill gå på toa" ,ska tillägga att hon fortfarande har nattblöja. Såjag tog henne på toa o va på väg in i sängen igen. då säger hon "men hallå...jag vill ligga i min egna säng". Sagt o gjort,så fick hon lägga sig igen i sin säng och där har hon sen sovit hela natten. Blöjan var torr när hon vaknade=) Så skönt!!

Inget får man hjälpa henne med,hon "kan själv" när det gäller allt. Duscha,laga mat,klä på sig, gå på toa( man får inte följa med in) osv. Det är minsann inte lätt för hennes föräldrar att inte lägga sig i....hehhe. Men samtidigt så försöker jag gå in i mig själv och se det goda med att hon kan/ har viljan att göra saker själv. Hon är så kavat att ingen sätter sig på henne minsann och det är skönt!By the way.....Jag klarade Rehab-habilitering idag. Jag fick VG på kursen och jag känner mig så nöjd!! Nu är det bara 2 kurser kvar.....Lovely

RSS 2.0