Lediga idag

Vaknade kl 5.50.....fastän man är ledig. Inte går jag o lägger mig igen...nä,här har jag suttit o fixat med papper osv. Läst igenom mail osv. Ja man ska passa på när det finns tid=)

Veckan ser ut så här:
Mån: Gick av jobbet kl9 på morgonen. Pluggade hela dagen
Tis: Vi e lediga
Ons: Gå brevid på nytt ställe (har varit där en gång innan)
Tors-Sön: Jobba på Rehab-enheten

Tur man har ledig tid eller...hehe. Vi e lediga idag för jag ska till doktorn med Nour angående sängväteri. Vi har varit där en gång innan och han ville att vi ska komma tillbaka igen nu när hon fyllt 6 år. Det finns nämligen medicin (vasopressin är ett hormon man fattas) man kan få som hjälper,men den skrivs inte ut förrens man fyllt 6 år. Läs här: www.torrnatt.nu  Jag tycker så synd om henne!!! Hon säger att hon hatar blöjan....Men i samma sekund så säger hon, jag hatar att kissa på mig och ligga i det (för hon vaknar inte). Detta tyder på att hon fattas ett hormon,som man då kan få medicering för. Det har blivit värre nu,hennes känslor för detta,nu när Jinan har blivit blöjfri på natten. Samtidigt som jag vill berömma Jinan hur duktig hon är,så blir ju Nour lessen. Sängväteri är ärftligt och jag var sängvätare när jag var liten. Så det är det enda som jag kan trösta henne med "mamma kissa oxå i sängen".

Ja Jinan alltså...Hon har slutat med blöja på natten och slutat med välling inom loppet av en vecka. Hon ÄR stor och hon KAN allting själv. Knappt man får titta på henne ibland....heheh. Så kommer hon " Jag heter faktist Jinan Mohamad Ali - Jen Jen (arabiska djen djen) Hon ÄLSKAR sitt smeknamn....men det är bara pappa Khalid som får kalla henne för just Jen Jen. Ja jag uttalar väl inte det så som hon vill;)

Adiane hon har börjat att skriva!! Ja,det lönar sig att ha syskon för du får liksom hela livet gratis. Nour hon började skriva lite i våras,då hon var 5,5 år. Adiane hon börjar att skriva innan hon fyllt 5 år!! Jag hör oxå hur Jinan räknar bokstäver i ord osv. Nour hon har lärt dom att sortera och titta efter olika mönster osv,för det gör dom i skolan. Jätte kul är det att dom är intresserade av att lära sig saker och det är bara att uppmuntra och hitta nya utmaningar till dom=)

Nä nu är det dags att börja dagen på riktigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, han e helt underbar vår lilla pojke. Mashallah! :) Tack så jätte mycket! Kram

2010-11-05 @ 08:42:14
Postat av: Kajsa

Och mashallah vilka duktiga döttrar du har :) Hoppas ni får hjälp med sängväteriet, måste vara tufft för henne :S2010-11-05 @ 08:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0