Kliar det i håret??

Då är det kanske löss du har??!

Idag skulle jag vara med Nour på skolan på jultema dag. Jag satt bakom henne,då jag såg en lus som kröp omkring i håret på henne!!! Örk!!
Vi gick ner till skolsköterskan som luskammade henne o sa att det fanns inget annat än gnetter (lössens ägg). Inget man skulle behandla ,sa hon. Vi gick ner igen o fortsatte med julpysslet....då såg jag en igen som kröp omkring...så då gick vi ner igen. Denna gången sa hon, att vi skulle behandla det. Så det var bara att packa ihopa och knata iväg till apoteket. Väl hemma,så behandlade jag henne o luskammade igen. Så nu ska det vara ok. Hämtade hem småtjejerna och dom hade inga löss,tack o lov. Zache hade inga,jag hade inga och Khalids hår var mest dammigt...heheh vad nu det kan betyda?! Så jag  är tacksam för att bara Nour fick men man ska ändå kamma morron o kväll på alla ett ta nu. Sådet ska vi göra!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

ser man lössen så tydligt alltså? trodde inte det. har haft löss en gång, det var verkligen jättejobbigt! inte bara kliandet utan behandling också, det första "shampot" jag använde funkade inte så jag provade en spray som skulle kväva lössen, den höll på att kväva mig också! hahaha

2010-12-02 @ 14:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0