Update

Ja så var man klar med kurs nr3, social omsorg. Är glad för jag fick godkänt på alla 5 uppdragen,men när jag hade betygs dialog igår,så sa läraren att jag nog var bättre på att prata än att skriva och att jag fick VG. Jo,jag kan hålla med,jag besitter kunskapen,men har ibland svårt att skriva ner den. Därför är det så bra med betygsdialogen.
Så nu är det dags för Medicinsk grundkurs....känns lite scary...för har hört att den är svår.... Jaja,bara att kämpa på!

Har träffat Rawie i fm på Kakboden. En kopp kaffe i det fina vädret. Ja, det var fint till en början....sen blev det kallt...brrrbrrrbrrr... Blir en träff i em oxå, på Ulles gård med alla barnen=)

Kan det bli varmt nån gång i detta landet??! Jag vill ha sommar,stranden, sitta i skuggan o svettas...hihi......sommarlov och semester. När när??

Fick oväntade information angånde mitt jobb. Kräver en del förändringar i min planering,men allt går att ordna så man får vad man vill.
För vet ni vad.... Jag äger mitt liv,så det är bara jag som kan påverka om det blir så som jag vill ha det.

Snart fyller Zache år. Han fyller 12 och jag har ingen aning om vad vi ska ge honom......Nån som har tips,lämna gärna dom då. Han är i en sån mellan ålder..... Det lutar åt en ny mobil eller Mp3 spelare.....för det är nåt han verkligen önskar sig.


Kommentarer
Postat av: mariam

Tycker du ska ge honom nåt han verkligen önskar sig isåfall... annars vet jag inte om han är lite för stor för Nintendo DS... Det kanske han är???

2010-05-18 @ 13:45:42
Postat av: Ilona

Otekniska jag,vet inte ens vad Nintendo Ds är...hihihi. Men allt som har med spel att göra ,hade säkert gjort honom glad=)

2010-05-18 @ 14:07:26
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0