Städ,lght försäljning och annat

Idag har jag ont och värk i kroppen......kan beror på vädret....kan bero på PMS.......kan beror på atriten....?? Jag vill att det försvinner i alla fall!!
Har tagit en snabb städning runt i lght. Imprgon ska jag ha gäster på kvällen. Inget märkvärdigt...lite kakor.....lite mammor och MÅNGA barn...hihih. Så med tanke på barnen som kommer att härja runt,så borde jag egentligen inte städa;) Men man vill ju ha fräscht hemma ju=)

Idag är Nour på sin sista inskolnings dag på skolan. Hon ska både äta middag och mellanmål där. Hon pratar mycket om 3 tjejer som är från ett annat dagis som ska börja i klassen med henne. Det känns roligt att hon vill skaffa nya vänner...hon är cool min tjej!!!

Idag låg det en lapp i brev inkastet. Försäljning av våra lägenheter är klara. Det är jefast som har köpt dom och det finns en garanti att dom inte kommer att göra om dom till bostads rätter. Det känns bra i alla fall!! Jefast är ju känd aför sin goda kvalite på andra ställen i Höganäs,så det känns faktist helt OK.

Nä,nu är det dags för skol böckerna........

Kommentarer
Postat av: pinglan

Sv: Ja, det är jättestor skilldnad på flickorna! Amira var svarthårig och mörk i skinnet när hon föddes, medan ayah var näst intill blond och vit:)Amira blir rätt mörk i solen också, det ska bli intressant att se hur Ayah blir av solen den här sommaren! Men visst är det kul att ha en av varje? :Dha så trevligt i morgon kväll då. Men som du säger, städa inte halvt ihjäl dig, det är ändå ingen mening! ;)

2010-05-12 @ 11:32:26
URL: http://piglanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0