Sorry...

Har haft annat för mig,än att blogga......samt när jag hade tid för att blogga,så strula datorn,så då gick det inte:(

Här kommer lite foto,från förra veckans besök i folkparken.

Vi hade många barn......mycket fika och fantastiskt väder. Jätte trevligt med andra ord=)


Håller på med Medicinsk Grundkurs nu i skolan. Har skickat 3 uppdrag( finns 4 att göra) Har fått G på första och VG på andra och det 3:dje är inte rättat ännu. När denna kurs är slut,då ska jag ge mig själv sommar loc och semester...... Det är jag värd då,minsann=)

Annars denna veckan,så har jag fri vecka från jobbet. Men som sagt så pluggar jag för fullt. Sen tänkte jag unna mig en dag på Famillia oxå. Vill komma iväg och köpa sandaler=)
Imorgon har jag sittning på dagis hela eftermiddagen oxå. Först så ska jag ha samtal med special pedagogen,uppföljning från sist ang Adiane. Sen är det avslutnings samtal för Nour,som ska börja skolan. Sen sist,så är det utvecklings samtal för Jinan. Så det kommer ju att ta hela eftermiddagen.

Måste berätta att jag är en stolt mamma,till Nour som börjar knäcka läs och skriv koden. Hon skriver många ord nu,mamma,pappa,mor,far,rar,sol,Adiane,Jinan,ro och ror osv. Känns helt underbart att höra henne ljuda fram orden och skriva dom=) Det är väl lycka om nåt!!

Kommentarer
Postat av: Rawie

Vad duktig Nour är. Fina kläder du har köpt :)

2010-05-31 @ 14:51:36
Postat av: Rawie

Vad duktig Nour är. Fina kläder du har köpt :)

2010-05-31 @ 14:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0