Mina kycklingar

Idag är känner jag mig som en rökt böckling eller nåt. Satt ute i solen nästan hela dagen igår och brände mig rejält i ansikte och på halsen......*aj,aj*......idag får jag skylla mig själv. Men det är så skönt med vår solen,så man kan ju bara inte slita sig.

Saknar mina små kycklingar.....ja så heter dom när jag inte träffat dom på ett tag....annars så kallar jag dom för huliganer...;) Jobbade dygns pass igår och gick av imorse. Nu håller jag på med kursen,Social Omsorg. Finns så mycket att beta av i den boken!! I eftermiddag,så ska jag iväg på solbehandlingen igen,sen hämta barnen. Saknar dom...... I kväll är det föräldra möte på skolan,för alla som ska börja skolan. Det ska bli spännande och höra hur dom har tänkt sig och vilka som Nonno ska gå med osv. =)

Zache är forfarande kvar hos sin mamma,efter helgen. Han är fortfarande förskyld,stackaren....så han kunnde ju lika gärna stanna där,när han ändå inte kan gå till skolan.

Vill bara berätta att Amira fått sina fina bebis,här är länk till webbisar : http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochnarstaende/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2009/20100501flickaawad.5.35800f27128460d3571800039693.html

Man blir faktist lite bebis sugen.....när folk omkring en är gravida och man får syn på fina bebisar=) Fast bara lite sugen....hihih

Nä,nu får jag väl säga att "lunch rasten" är över och det är dags att åter gå till studierna.

See ya

Kommentarer
Postat av: Susanne

men awww! vad söt , mashallah:) Inte visste jag att Amira ens varit gravid! Hahaha, subhanallah vad tiden går. kan inte riktigt förstå att hon ens är gift! Hon var ju så liten när vi umgicks med dem. Eller ja liten och liten hon var ingen bebis precis, men hon var iallafall inte vuxen ;)

2010-05-03 @ 13:06:19
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Ja,tiden den går fort=) Känns ju lite speciellt eftersom jag var med på bröllopet förra året och nu är hon mamma=)Man gläds med dom!

2010-05-03 @ 13:14:55
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0