Besviken..

Its a lovely friday!!

Dåligt väder...jag fryser fast att jag stängt alla fönster o sitter under filt. Förmodar att min lägenhet är dragig.....ännu ett problem.

Imorgon ska jag ta tjejerna med mig till hbg och köpa sandaler. Vilket känns konstig ,med tanke på vädret. Men jag hoppas ju på att det ska bli varmt snart=)

Är lite arg för en omorganistation som ska ske på dagis till hösten. Arg för att vi föräldrar får reda på detta när dte redan är bestämt och att man inte har nåt att säga till om......... Det finns ett minskat barn antal,därför ska en avdelning stängas. Alla 5 åringar (kommer att bli för Adiane), ska vara tillsammans och bli en "ute grupp". Det är där allt faller för mig......Adiane är ingen ute tjej och hade vi velat att hon skulle gå i utegruppen,så hade vi sökt dit. Nä,jaghar sökt dagis för henne och inget annat. Jag blev så besviken!! Sen är Adiane väldigt nära fröken H. Varken jag eller Adiane är redo att lämna fröken H,känner jag. Allt blev så otrygg på en gång. Jag har ju trott att Adiane och Jinan ska få gå tillsammans nu när Jinan kommer att flytta upp på "stor" avdelning. Inget blev som man hade tänkt sig........
Jag hoppas att jag blir positivt överaskad till hösten och att allt kommer att funka bra för Adiane.

2 veckors av dettox från fejjan....idag tänkte jag aktivera mitt konto igen;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0