Tisdags grejer

Så lugnet har lagt sig i huset. Khalid har åkt o lämnat barnen på dagis. Puha...vad Jinan hon kan snacka;) Det tar liksom aldrig slut. Snacke genen har hon nog fått från mig,men om man är värre än mig...då ligger man nog risigt till...hihih.
Hon är ju för go med alla sina kommentarer osv. Men ibland orkar man bara inte svara och hon ger sig inte...."mamma,mamma"!! Ja,man får vara glad för att man har 3 fina friska barn. Det tackar jag Gud för!

Strax så ska jag gå ner till parkeringen och vänta in Anna. Jag har ingen bil,så jag ska åka med henne till Mimmi. Där ska vi ha en liten frukost (tror jag) =) I alla fall,så blir det kaffe och uppdatering på våra liv=)

Sen ska jag hem igen,såklart, och fortsätta här hemma med bestyren. Kl.16 börjar jag jobba. Jobbar till 09 imorgon=) Så det känns helt ok!  Sen är jag ledig fram till Söndag igen,förutom vårt Apt ,som vi har på torsdag. Sen är det ju alltid plugget som hägrar oxå. Ja,brist på arbets uppgifter i mitt liv,kan man ju inte klaga på liksom....heheh.

Här är det så där härligt vårigt. Säkert kallt ute...men det känns ändå sådär lite extra gott när solen skiner,fåglarna kvittrar och man vet att våren är på väg.

Våra vänner fick en bebis i lördags. Grattis till dom!!
http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochnarstaende/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2009/20100313pojkealdajany.5.1cb05f5f126f6a7cbbf80005090.html


Så gott folk,nu får jag bege mig=)

PS: Adiane sa häromdagen. "Mamma,mitt hår e alldeles ruskigt"........Hon menade rufsigt;)

Kommentarer
Postat av: Susanne

haha ruskigt....vad gulligt!

roligt med tillskott i vänskapskretsen:D2010-03-16 @ 14:30:21
Postat av: Ilona

Ja,ibland så tänker man att man skulle skriva ner alla kommentarerna från barnen=) Hade nog varit läsvärt och väldigt roligt...hiihhiVissa saker glömmer man inte. Zache sa när han var en 5 år,att han hade ätit vegetariska grönsaker på dagis...hahahh,sånt är oförglömligt;)

2010-03-17 @ 17:14:21
Postat av: Susanne

haha vegetariska grönsaker! gulligt. förstår att du inte lär glömma , zache lär väl bli påmind om det också livet ut :P:P

2010-03-19 @ 05:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0