I pulled it off!

Har nu kommit hem från skolan. Gjorde betygs dialogen i Vård och Omsorgsarbete och klarade kursen. Fick Godkänt i betyg och jag är nöjd!!
Så nu ska jag börja med kurserna Hemsjukvård och Social Omsorg. Det känns jätte skönt att jag kan plugga samtidigt som jag jobbar. Ibland så känns det som att livet faller på plats och det är härligt. Hoppas att det ska få vara så här för evigt.

I söndags så tog vi Jinans nappar. Tänkte att det är lika bra att göra det nu när jag har fri vecka och vi är 2 hemma varje kväll och inte jag är på jobbet. Det har gått helt över förväntan!! Jag sa att hon skulle samla alla napparna i en påse. Nour och Adiane hjälpte till,så vi inte ska hitta nån eftersläntare sen under soffan eller så. När hon hade gjort det,så fick hon byta napparna,mot vad jag hade med mig hem. Det var en jätte söt ap-nalle och en bebis ap-nalle. Hon blev jätte nöjd över bytet. Sen åkte vi till folkparken (lek parken här i höganäs). Där hängde vi upp napparna i ett träd och så fick hon säga "hej då" till dom. Ja,jag har sett på Unga Mödrar (tv programmet från Danmark) att dom hade  ett napp träd nånstans...på Bon Bon land var det kanske. Så jag  tänkte att vi kunnde starta den traditionen här oxå. En  jätte bra grej,då faktist inte alla tror  på tomten;) Jag vet att i Ä-holm,där kan man ge napparna till kaninerna på hembygds parken. Alla sätt är bra om dom funkar=)
I alla fall,så har Jinan somnat hemma,på dagis osv utan att ens fråga efter napparna. En enda gång,så sa hon "mamma kastat napparna,måste köpa nya affären". Det är det enda. Inget gråt inget gnäll. Det känns så skönt!!

Man kan undrar var våren och plus graderna tog vägen. För senaste dagarna har det varit kallt och minus igen. Jag vill använda min nya vår jacka.....det är så fin. Det är jätte många år sedan jag hade en jeans jacka,så därför blev jag så glad  när denna passa och verkligen var fin=)Måste leta rätt på praktikplats.....men det verkar vara lättare sagt än gjort. Fick reda på att inte vårdcentralerna här tar emot nån. Så får kanske prova att ringa Hbg:s lasarett eller Ä-holms sjukhus. Det är ju ingen panik men det ska ju göras.

Kommentarer
Postat av: Susanne

vad skönt att bli av med napparna! och grattis till Godkänt!

2010-03-10 @ 11:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0