Friday night is the night

Fri veckan börjar gå mot sitt slut.....buhu...Jag tar gärna emot fler friveckor...;)

Idag så ska jag ha gäster ikväll,Ulle och Rawie kommer med barnen. Jag ska laga mat och kaka. Kaka,blir en som heter falsk tosca och är smarrigt god. Faktist Rawie som gjorde den första gången till mig och den har blivit en favorit här hemma.
Till mat,så blir det ris och wokade grönsaker,köttfärs biffar, kyckling med svamp och lök och så vår rullar=) Mums.....blir lite hungring redan nu=)

Längesen som jag träffade Rawie,vi har försökt men sjukdommarna har kommit emellan oss. Men idag hoppas jag att alla kommer. Nonno vill ju så gärna träffa Josef oxå=) Hennes kärlek är stor för honom. Hon vill ju så gärna gifta sig med honom,för han är så brun och fin,säger hon=) Ja,ja...dom får ju börjar med att leka och vara kompisar i alla fall;)

Måste bara säga att Jinan har för 4:de dagen i rad sovit hela natten i sin säng,inte vaknat o kommit till oss,inte vaknat o velat ha välling och detta efter att vi har tagit napparna. Jag är förstummad över framgången!!

Adiane största fråga om livet just nu,är varför man inte hör tjejernas skor "klacka" i Lets dance eller på melodifestivalen. Först svara jag,att det var för musiken var så hög...men hon förstod ju rätt snabbt att man inte hör dom efter dansen heller......?? Ja,vad svarar man....;)

Ikväll ska Zache på klassfest. Denne består av att ta med sig en skiva till skolan och chips och Cola(som jag har inhandlat) och infinna sig där mellan 18.00-21.00. Sen om han kommer att dansa....det tror jag knappast.. Han brukar berätta vem som har blivit ihop med vem osv när han kommer hem. Fast det verkar som han håller sig på kant.....han är för blyg för att fråga nån av tjejerna,eller så är han bara inte intresserad. Han får gärna vänta tills han är 20 år,för min del!! Då ska det va en stackars tjej som jag och flickorna har godkänt,för hon måste ju gå ihopa med sina svägerskor. Så det så;)

Trevlig helg allihopa=)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag såg nog du vunnit biobiljetter på Fatimas blogg. Grattis! Ha det så roligt :)Hoppas du har en fin helg.

2010-03-13 @ 09:02:22
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Sussie: Tackar!

2010-03-14 @ 16:12:32
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0