Bebis,skola och lite annat

Så skönt att det är helg och en helg som jag kan vara hemma med familjen. Annars så jobbar vi mycket helg. Jag gick av igår k.l9 på morgonen,så hade hela dan igår och hela dagen idag med familjen=)
Inatt har vi ändrat till sommar tid,vilket gör att denna dagen blir kortare,men jag tror ändå att jag hinner med dagens bestyr;)
Igår så var vi hos Saad o Amani,som vanligt så får vi inte med oss Adiane när vi går där ifrån,så hon har sovit över. Hoppas bara att hon inte kommer hem så sent. Vi ska nämligen iväg i eftermiddag. Vi ska till Auroba och gratulera till den lille=) Var igår på Barngarderoben och handlade på mig en rejäl present till dom. 2 tröjor,mys byxor,pyjamas och strumpor. Känns lite speciellt eftersom det blev en kille denna gången. Jag vet att dom hade blivit glada för vad som,men det är ändå speciellt när man har har 3 flickor och får en pojke!! Roligt,roligt!!!

Har skickat ett uppdrag i Hemsjukvård i tisdags och inte fått nåt svar från läraren. Man brukar annars få svar snabbt,dagen efter. Kan det vara så att hon har semester? Eller är det tekniken som strular? Ska skicka iväg det andra uppdraget imorgon har jag tänkt,för jag blir färdig med det då. Får kanske ta och ringa skolan om det imorgon.
Har som deadline för mig själv att denna kurs ska bli klar i April...men vi får väl se=)

Barnen sover fortfarande här. Jag har varit uppe länge känns det som. Kollar datorn,tvättar och dricker kaffe. Så skönt när det är lungt på morgonen.....

Nästa vecka är det Påskvecka. zache ska åka till sin mamma på onsdag och stanna ett par dagar. Jag ska ha mina tjejer lediga på torsdag. Tänkte hitta på nåt skoj med dom då. Tror att jag o syrran får synka ihopa våra presenter till pappa då oxå. Han fyller nämlligen 60 år på söndag,men då jobbar jag. Ja,jag jobbar fredag,lördag och söndag i påsk helgen. Trist...men fredagen blir inte så många timmar. Jag o Tina har gjort ett byte,så jag kommer ju att få tillbaka det i ledighet en annan gång. Känner att jag måste skynda på mig med skolan,för jag känner att jag behöver ha mina flickor lite lediga. Eftersom man jobbar så mycket helg,så hinner jag knappt träffa dom,trist!! Men det är ju bara en period i livet,kommer inte att vara så förevigt.

Japps,nä nu får det nog bli lite frukost.....

Kommentarer
Postat av: Mrs S

Hej!Är du muslimah? Boende i Hbg? Det är nämligen jag.

2010-03-28 @ 15:40:20
Postat av: Ilona

Boende i Höganäs och ja,muslim

2010-03-28 @ 20:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0