Att äta...

...Iraqi style;)

Vår mat situation här hemma har varit katastrof/kaos sen Jinan föddes. Vår är 6 stycken i vårt lilla kök.....Alla vill ha nåt delat fixat,mer mjölk...mer ditt o datt osv. Så några lugna stunder har det inte varit. Att äta på golvet i vardags rummet,har vi inte gjort sen vi bara var 3 i familjen....vilket är en herrans massa år sen. Vi äter bara på golvet om vi har många gäster. För då hade det inte funnits möjlighet att få plats i köket.
Igår så höll Khalid på att greja en massa här hemma,så köksbordet var belamrat med saker. Så jag tänkte att vi äter på golvet i vardagsrummet. Detta uppskattade barnen jätte mycket. Dom tycker det är spännande,för så gör vi alltid i moskeen eller hos min mans bror osv.
I alla fall,så åt alla upp allting. Nästan skrapade på tallrikarna. Barnen satt och samtalade och njöt av måltiden. När jag var klar och gick ifrån så satt mina tre tjejer kvar och åt och åt och pratade och hade en trevlig stund. Sen dukade dom av och kom ut med disken till mig i köket. Tänk så underbart det kunnde vara att äta utan stress=)
Så idag och alla andra dagar,så står min mat på golvet...bara så ni vet;)
Det är ju mycket lättare för barnen att få utlopp för "myror i brallan" när man sitter på golvet...för man ramlar inte osv. Det blir inte så stort störningsmoment,om man inte sitter precis där man ska,när man sitter på golvet. Allt blir lättare.....bara så ni vet=)

Kommentarer
Postat av: camol

Vad smart :D vad kul att det blev en riktigt mysig middag!

2010-03-10 @ 18:48:19
URL: http://alhayat.blogg.se/
Postat av: Susanne

haha då gäller det att inte ha några problem med att komma upp från golvet igen om man blir bjuden hem till er :P:P:Pskönt med lugna matstunder, det är viktigt med mat ro :)

2010-03-11 @ 09:37:11
Postat av: Ilona

Sussi:Du är så välkommen och komma och äta när du kommer till Sverige=)

2010-03-11 @ 09:59:19
Postat av: ulrika

ser fram emot nästa kyckling,hihi

kramisar

2010-03-11 @ 22:24:52
Postat av: Ilona

Japps,Khalid bjuder ALLTID på kyckling när du kommer...hahhaha. O stackars Tina får alltid sletna hamburgare;)

2010-03-12 @ 09:57:39
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0