Tingeling

I vår familj så tror man inte på tand fen utan man tror på Tingeling. Att det är Tingeling som kommer och ger en peng när man tappat en tand. Ja,och om man har fantasi,så kan man ju faktist tro att tand fen skulle kunna se ut som Tingeling. Nour hon tappade sin 3:e tand i fredags. Hon la den i vatten och vips dagen efter fanns det en guld peng i glaset. Idag när jag kom hem från jobb,så var Nonno förstörd...... 4:e tanden hade åkt av idag....men den hade åkt ner i magen med frukosten;)
Så för att av värja en katastrof....så skrev vi ett brev till Tingeling och la vid glaset.


Jag tror att det funkade....för "Tingeling",har redan lagt en peng där;)


Så här tannalös och fin är min snart 6 åring=)


Så här försikommen och duktig är min 2 1/2 åring. Man måste tvätta fötterna när man varit ute ju....hihih


Så här kul har Jinan!!


Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Din lilltjoppa kanske blir akrobat när hon blir stor... det där ser ju väldans invecklat ut! Min Yomyom råkade också svälja en av sina tänder - under nattsömnen. Så hon var väldans deppis över sin förlorade slant.... men jag var inte lika försigkommen som du, det var ju en fantastisk idé, det där med brevet.

2010-06-26 @ 23:42:03
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Ilona

När Nonno tappade sin andra tand,så åkte den oxå imagen med ett kex choklad=) Dengången så "lurade" vi Tingeling o bara la en sten i glaset. Denna gången ville hobverkligen inte luras,utan ville skriva ett brev som förklaring. Ja,du Jinan hon tvättade fötterna i säkert en halv timme,ståeende i den posissionen.....Känns som man själv inte är riktigt lika vig...hihi

2010-06-27 @ 07:28:40
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0