Inre ro

Ja nu är det gjort....betygs dialogen för medicin grund. Jag fick MVG.....jag är så där bitterljuvt glad,för jag känner faktist själv att jag inte var värd ett så bra betyg. Jag kan ju inte allt....men det kanske man inte behöver kunna heller. Nu är det gjort i alla fall,kursen jag fasade mest för!

Varför har man en massa måsten?? Jag är så trött....psykiskt trött!! Trodde att vi skulle på en student på fredag.....nu är där 3 inbokade och jag måste fixa presenter till alla. Som sagt allt är roligt och man vill hinna med allt...men hur hur?? Sen fick jag reda på idag att jag ska infinna mig på en tillställning imorgon. En bekant som gått och gift sig och imorgon så är kvinnorna inbjudna för att gratulera. Ska också bli roligt.....men lägger mer press på mig. Ibland känns det som min tid är räknad i minuter...för att hinna med allt. Hinner inte att sola en enda gång denna veckan heller....och jag som egentligen måste ta hand om min kropp. Nä istället så kliar det,svider,blöder och är så jobbigt. Inte konstigt med denna stressen.

Jag vill hitta min inre ro....

Kommentarer
Postat av: Linn

Hur kom det sig att du blev muslim syster? <3

2010-06-13 @ 11:54:04
Postat av: Ilona

Linn: Många anledningar förmodligen. Men att jag hittade den rätta vägen och alla svar inom Islam,var nog en bidragande orsak. Själv då,är du konvertit??

2010-06-14 @ 09:50:00
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0