Helgen som gick...

Ja ni,tiden springer iväg och egentligen vet jag inte vad vi har gjort........
I lördags så var vi hemma hos Ulle och tittade på Bröllopet mellan Victoria och Daniel. jag är royalist och sådär blödig.....Ulle med så vi satt o små snyftade och hyssjade på barnen att dom skulle vara tysta. Dagen till ära blev det prinsess tårta och kaffe, till fika.

Igår så var Nour och Adiane bjudna på kalas till Nova. Det är en ny tjej på dagis,som Adiane har tagit till sitt hjärta=) I alla fall,så var detta första kalaset,utanför våran egen kompis sfär,så man vet ju inte hur det blir. Nonno tyckte gått att jag kunnde gå hem,men adiane envisades med att jag skulle stanna,så det gjorde jag. Det var jag och en annan mamma som var kvar,så det känndes ok. Hela kalaset var så skoj!! Först när dom kom,så fick tjejerna göra egna prinsess kronor och pojkarna några kronor,med bilar på. Sen så åt dom pizza och korv. Efter det,så var det dax för "sätta knorren på grisen". Sen så hade en sjörövare lämnat ett paket,som innehöll ett paket,som innehöll ett paket.....osv...tills sista paketet,där fanns en skatt karta. Så var det bara att börja leta.....till sist hittade dom "skatten". Det var ett brev där det stod att det var dax för GLASS........
Sen lekte dom igen och efter det var det fiskedamm med obligatoriska godis påsen. Gissa om mina tjejer var nöjda med detta kalas??!! Den enda som var mindre nöjd, var Jinan....som tjatade ända till 22.30 igår kväll att hon minsann inte hade fått nån pizza eller varit på kalas...... För att av värja hennes stora sorg,så gick jag med henne till "lilla affären" och köpte klubba och ett litet choklad till henne. Men sorgen höll i sig ända tills 22.30 alltså...ändå!

På kvällen var vi bjudna hem till Saad och Amani och där fick vi jätte god mat!
Tyvärr var vi alla så trötta efter maten att vi nästan somnade...hehhe. men det var trevligt i alla fall=)

Foto från gårdagen:Glada tjejer efter kalaset!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0