Skol dax=)

Om 2 dagar så är inte Nour nån dagis tjej längre. Då går vi nämligen på semester...och sen börjar hon skolan. Känns lite sådär vemodigt på ett bra sätt. Hon har räknat dagarna hela denna veckan hon tycker oxå att det är pirrigt. Ja,men så kommer ju inte dagis att bli av med oss ändå;) Vi har ju både Adiane och Jinan kvar där. Adiane börjar skolan nästa år 2011 och Jinan kommer att börja skolan 2013......så vi kommer att hänga på dagis ett tag till;) När Jinan  börjar skolan,då kommer alla 4 att gå där.För då går Zache i 9:an...det tycker jag e lite fräckt!

Har jag berättat.....Adiane har bytt skepnad. Hon är trevlig mysig och go att vara med!?! Jag undrade om det var min Adiane eller nån annans Adiane som jag fått med mig hem. Då svarade hon " det e nog nån annans Adiane". För hon har ju varit så medveten om hennes dåliga humör och otrevliga lynne. I alla fall.....senaste 3 veckorna har hon varit som alla andra barn och det är ju hanterbart=)

Hade önskat att jag somnade och vaknade och min Psoreasis var borta. Jag blir så deppig av den. Blöder,kliar om vart annat. Solningen hjälper inte......inte ens den riktiga solen hjälper. Känns så jobbigt att ha utslag över HELA kroppen,som jag vet kommer aldrig att gå bort. Är det meningen att man ska ha det så här hela livet?!

Har bokat kurser som jag ska läsa till hösten. Var igår på Kunskapsforum och fixade det. Känns bra att redan nu ha det i ordning. Ska bara invänta vilken kurs littratur man behöver. Eftersom det är ett annat företag som tagit över vuxen utbildningen så,visste dom inte än vilka böcker jag kommer att behöva. Men det löser sig nog=)

Ikväll så blir det pizza hos Ulle. Det ska bli trevligt och mumsigt=) Dagarna känns ju så mycket längre nu när det är sommar. Så man får ta vara på tiden och göra nåt roligt av den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0