Halva priset på rea priset!!

Har hjärn torka känns det som. Eller känns o känns....DET är hjärntorka. För mina tankar är inte där dom ska vara. Känner mig disträ och lite lätt minnes förlust t.ex. Ibland så undrar man hur mycket skit man ska orka ta,svälja och "glömma" bort. Nånstans borde det ju tränga upp igen....och då.....explosivt! Sorry...thats it!!

Igår var jag och tjejerna en runda på strande,kusin vitamin var oxå med. Ett massa tjat om "vi vill till stranden"....för att komma dit och höra "vi vill åka hem"........Lite badande blev det i alla fall och massa ätandes av bullar=)

Idag så var vi in till Hbg en sväng. Vår frys var fasansfullt tom...hehheh,så den skulle ju fyllas med kött. Sen var vi runt på lite olika affärer och åt på en resturang.....gott,så slapp man laga mat oxå;)
På hemvägen så stannade vi på Engelbrektsboden. Jag köpte linnen och shorts till Nonno som hon ska ha på gympan i skolan ( det är minsann mycket som ska inhandlas inför skolan). Hon fick även en jätte fin klänning/lång skjorta för 35 kr.......halva priset på rea priset är ju super kul!!


Så tjusig (tycker jag) hihih


Psoreasisen.....måste skriva lite igen om den..... Kanske nån som läser som kan komma med tips och hjälp,nån som varit i samma situation. Tänk dig att du är brännskadad över hela kroppen....för det är så det känns. Det bränner och svider och ger en otroligt smärta när jag smörjer mig. Men om jag inte smörjer mig,så är hela min kropp som sand papper...som blöder och kliar. Fattar inte hur folk kan leva med denna sjukdommen,utan att bli knäppa i huvudet. För den har satt sig i min hjärna......och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det???!!
Har inte fått tid hos min hudläkare förrens sista Augusti...så det dröjer ju. Men samtidigt hyser jag inga hopp på hjälp,för det finns ju ingen hjälp att få.
Tänk att inte behöva klia sig...tänk att inte ha en blödande kropp.....tänk att inte ha smärta.......Jag önskar det så!!

Kommentarer
Postat av: Melin

Hej!

Min mamma har Psoriasis och hon har haft det sedan jag föddes (21 år sedan)

Och även min farfar och pappa har det.

Min mamma har på hela kroppen, mest på händerna, knäna och armbågarna. Min pappa och Farfar har i händerna, hårbotten och på underlivet.

Alla har solat solarium och det har hjälpt.

En massa!

Det blöder inte längre, kliar inte och har delvis försvunnit.

Sedan har dem oxå använd någon lera om jag inte minns fel.

Maila mig så jag har din mailadress så jag kan säga till när jag tagit reda på vad det var för lera dem hade. =)

2010-07-31 @ 16:06:50
Postat av: Rawie

Vad jobbigt det måste kännas, synd att jag inte kan hjälpa dig på nåt sätt för det hade jag velat göra.kram

2010-08-02 @ 21:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0