Att vara jag

Jag är bäst på att vara mig själv;) Med det sagt så är jag nog bäst på att ta över känslor från andra oxå eller skapa saker som inte finns.....
Det finns så mycket man oroar sig för när det gäller barnen,att jag ibland blir lite galen. Man kan oroa sig för att nån ska ta dom när dom är ute,att dom ska drukna när vi är och badar. Det senaste kommer ju från att man läser varje dag i tidningen om nåt barn som har drunknat,usch! Man kan oroa sig för hur det kommer att gå för dom i skolan/dagis, att dom kommer att ha kompisar osv. Jamen det finns hur mycket som helst.

Sen är jag sådan människa att jag nästan har dåligt samvete för att jag andas. Det finns ju hur många människor som helst som man måste vara till lags för.......blääää......=( Ibland pallar man bara inte. Men det finns ju vissa förplikterser man har och ibland blir man bara indragen.
Man har dåligt samvete för att man lämnar bort barnen till dagis/barnvakt,för att i nästa stund ha dåligt samvete om man inte  hade kunnat komma till jobbet. Hur hänger detta ihopa? Varför känner man såhär då?

Som jag sagt innan,så är det lite glest på bloggen. Detta är för att tjejerna är hemma och det finns ingen chans att sitta o blogga. Idag blev jag väckt av Adiane kl6 och hon somnade om,men inte jag. Därför gick det fin fint nu=)

Jag bara undrar,har jag fått 3 tjejer för mina synder eller?!? För huvaligen vad det tjafsas om kläder,skor VARJE dag!!! Jag blir tokig!! Varför kan dom bara inte foga sig och ta på sig det som  läggs fram?? Och jag har provat med att dom ska välja kläder dagen innan,för att det inte ska bli tjafs. Men det förstår ni....det hjälper INTE.
Adiane är värst........jag skulle vilja tömma hennes lådor med kläder och bara ha 2 ombyten där....så finns det inget att bråka om. Zache var det aldrig några problem med,han valde kläder kvällen innan och det tog han på sig dagen efter. Så tjejer är nog värre. För jag har inte gjort dom såhär,för jag e verkligen inte fåfängd själv. Nä,jag tar på mig och sen går jag liksom,no fuss about it!

Idag är det tänkt att jag med mina barn och Rawie med sina barn,ska åka till Helsingör. Men nu smattrar det mot fönsterna......kanske det hinner sluta regna *hoppas*. Jag har inte varit i Danmark sen förra sommaren och då valdes oxå en dag med regn.....det är trist!

Vad hittar ni själv på,på sommaren??

Kommentarer
Postat av: pinglan

Salam! På FB finns en grupp som heter revertiter till islam. Jag har skapat den gruppen, så därifrån kan du adda mig om du vill :)

2010-07-22 @ 09:44:55
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: leila

salam jag ville bara saga du kanske inte vet det men i islam ar det forbjudet att kalla sig for nagons foralder om man inte ar det, tilloch med om man skulle adoptera ett barn far den inte enligt islam ha ens efternamn eller kalla nagon annan an sina riktiga foraldrar for mamma o.s.v sa jag undrar varfor du kallar dig for um zacharia om det inte ar din son??

2010-07-22 @ 13:41:38
Postat av: Ilona

Jag är inte Zaches mamma,men jag blir ofta kallad för umzacharia av mina arabiska vänner,därav mitt nickname.Zache har en mamma och han är fullt medveten att jag inte är hans mamma,så jag tror fullt på att jag INTE gör nånting haram.

2010-07-23 @ 08:06:03
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Mariam

Till Leila..

Jag kan inte förstå det.. så om ett barn skulle kalla den som uppfostrat en för mamma är det haram..

Vad jag vet är att man inte ska kunna adoptera ett barn från sina föräldrar.. för barnet har föräldrar.. däremot får man uppfostra dem och kalla dem för sina barn även om man inte fött dem till denna värld..

Så länge barnet vet vem som är dess förälder så ser jag inget fel att kalla den kvinna som uppfostrat en för mamma.. Jag vet att Zache har en mamma och så,, men jag menar inte -ilona utan allmänt...

Klart det skulle vara fel om han kallade henne mamma, men jag kan inte förstå varför det är haram..

2010-07-23 @ 20:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0