Halva priset på rea priset!!

Har hjärn torka känns det som. Eller känns o känns....DET är hjärntorka. För mina tankar är inte där dom ska vara. Känner mig disträ och lite lätt minnes förlust t.ex. Ibland så undrar man hur mycket skit man ska orka ta,svälja och "glömma" bort. Nånstans borde det ju tränga upp igen....och då.....explosivt! Sorry...thats it!!

Igår var jag och tjejerna en runda på strande,kusin vitamin var oxå med. Ett massa tjat om "vi vill till stranden"....för att komma dit och höra "vi vill åka hem"........Lite badande blev det i alla fall och massa ätandes av bullar=)

Idag så var vi in till Hbg en sväng. Vår frys var fasansfullt tom...hehheh,så den skulle ju fyllas med kött. Sen var vi runt på lite olika affärer och åt på en resturang.....gott,så slapp man laga mat oxå;)
På hemvägen så stannade vi på Engelbrektsboden. Jag köpte linnen och shorts till Nonno som hon ska ha på gympan i skolan ( det är minsann mycket som ska inhandlas inför skolan). Hon fick även en jätte fin klänning/lång skjorta för 35 kr.......halva priset på rea priset är ju super kul!!


Så tjusig (tycker jag) hihih


Psoreasisen.....måste skriva lite igen om den..... Kanske nån som läser som kan komma med tips och hjälp,nån som varit i samma situation. Tänk dig att du är brännskadad över hela kroppen....för det är så det känns. Det bränner och svider och ger en otroligt smärta när jag smörjer mig. Men om jag inte smörjer mig,så är hela min kropp som sand papper...som blöder och kliar. Fattar inte hur folk kan leva med denna sjukdommen,utan att bli knäppa i huvudet. För den har satt sig i min hjärna......och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det???!!
Har inte fått tid hos min hudläkare förrens sista Augusti...så det dröjer ju. Men samtidigt hyser jag inga hopp på hjälp,för det finns ju ingen hjälp att få.
Tänk att inte behöva klia sig...tänk att inte ha en blödande kropp.....tänk att inte ha smärta.......Jag önskar det så!!

Update

Idag ska jag gå på ett dyngspass......det sista på lääääänge. Det betyder att jag inte behöver sova borta på läääääänge,vilket uppskattas av mina barn=)
I alla fall,så hoppas jag att dom sover länge idag,så jag hinner åka till jobb innan dom vaknar. Det blir mera smärtfritt då......ingen behöver bli lessen.

 Vad hände med vädret hörrini??? Kallt brr brr....blåsigt. Igår när Jinan var ute och lekte,så kom hon in och frågade var hennes jacka var och hon var iskall om ärmarna. Buhu.....sommaren är väl inte slut än? I så fall sörjer jag...

Jinans senaste citat " ja pjatar inte bebis spjåk,ja pjatar svenska" hihi,hon är för go!


Mot Helsingör!!

Ja,vi kunde åka igår.Vädret blev bättre och även igår var en sån där klibbigt varm dag,fast att det hade regnat. Men vi kom till Helsingör i alla fall=) Jag tror nog att jag och Rawie uppskattde det mer än barnen.....Hur kul tyckte dom att det var och gå runt i massa affärer...hihih. Men i alla fall,så var buss resan och båt resan spännande för mina barn.


Ser ni Danmark är på andra sidan sundet

Värsta turisten,med Scandlines keps och scandlines godis=)

Det är så mysigt att gå i Helsingör,med alla uteserveringar,alla affärs stånden på gatan och de gamla husen och byggnaderna.
Vi hittade en resturang,som sålde pizza på 39kr (danska dock,men ändå billigt),så där satt vi och myste en stund.Kebab pizza,mums=)

Sen när mammorna egentligen hade velat gå och kolla in mer affärer,men vi orkade inte höra tjat som "när ska vi äta" "när ska vi äta glass" "jag vill dricka" "jag vill kissa" osv.......då tog vi båten hem=)
Men vi har lovat varandra att åka hit barn fritt igen,till hösten=)


På båten,på väg hem

Att vara jag

Jag är bäst på att vara mig själv;) Med det sagt så är jag nog bäst på att ta över känslor från andra oxå eller skapa saker som inte finns.....
Det finns så mycket man oroar sig för när det gäller barnen,att jag ibland blir lite galen. Man kan oroa sig för att nån ska ta dom när dom är ute,att dom ska drukna när vi är och badar. Det senaste kommer ju från att man läser varje dag i tidningen om nåt barn som har drunknat,usch! Man kan oroa sig för hur det kommer att gå för dom i skolan/dagis, att dom kommer att ha kompisar osv. Jamen det finns hur mycket som helst.

Sen är jag sådan människa att jag nästan har dåligt samvete för att jag andas. Det finns ju hur många människor som helst som man måste vara till lags för.......blääää......=( Ibland pallar man bara inte. Men det finns ju vissa förplikterser man har och ibland blir man bara indragen.
Man har dåligt samvete för att man lämnar bort barnen till dagis/barnvakt,för att i nästa stund ha dåligt samvete om man inte  hade kunnat komma till jobbet. Hur hänger detta ihopa? Varför känner man såhär då?

Som jag sagt innan,så är det lite glest på bloggen. Detta är för att tjejerna är hemma och det finns ingen chans att sitta o blogga. Idag blev jag väckt av Adiane kl6 och hon somnade om,men inte jag. Därför gick det fin fint nu=)

Jag bara undrar,har jag fått 3 tjejer för mina synder eller?!? För huvaligen vad det tjafsas om kläder,skor VARJE dag!!! Jag blir tokig!! Varför kan dom bara inte foga sig och ta på sig det som  läggs fram?? Och jag har provat med att dom ska välja kläder dagen innan,för att det inte ska bli tjafs. Men det förstår ni....det hjälper INTE.
Adiane är värst........jag skulle vilja tömma hennes lådor med kläder och bara ha 2 ombyten där....så finns det inget att bråka om. Zache var det aldrig några problem med,han valde kläder kvällen innan och det tog han på sig dagen efter. Så tjejer är nog värre. För jag har inte gjort dom såhär,för jag e verkligen inte fåfängd själv. Nä,jag tar på mig och sen går jag liksom,no fuss about it!

Idag är det tänkt att jag med mina barn och Rawie med sina barn,ska åka till Helsingör. Men nu smattrar det mot fönsterna......kanske det hinner sluta regna *hoppas*. Jag har inte varit i Danmark sen förra sommaren och då valdes oxå en dag med regn.....det är trist!

Vad hittar ni själv på,på sommaren??

Stadparken

Värmen och ledigheten har tagit över och jag har varken hunnit eller velat att blogga;)
Men nu sover alla barnen gott och jag har vaknat tidigt.....så nu hinns det med.
Vi har haft en underbar vecka. Jag kan inte förstå att jag har varit ledig sen i söndags.....Var tog tiden vägen?? Men vi har haft så skoj!
I måndags så var vi på frukost hos Ulrika och efter det stranden. I Tisdags på Väla då det regnade en hel del. I Onsdags så var vi faktist bara hemma o slappa. Ulrika kom en sväng och på kvällen gick jag o tjejerna en promenad. Igår var helt klart bäst. Vi tog bussen till Hbg och var i stadsparken. Först regnade det,så vi var på biblioteket och läste med barnen (vi,är jag o Rawie och barnen). Sen blev det bättre väder och då var vi o lyssnade på sagoträdet. Dom har byggt upp så man kan sitta runt ett stort träd med kuddar osv och så kan man trycka på knappar och välja mellan olika sagor att lyssna på. Jättefint!! Sen lekte barnen på lekplatsen och med stolarna i träden i timme vis och tiden bara flög iväg=) Sen åkte vi bussen hem och Josef o Jasmin följde med oss hem och dom fortsatte att leka o leka.....Man hörde knappt dom,för dom är så duktiga på att leka tillsammans och det uppskattas!!"Gungar" på stolarna.Äter vår med havda matsäck under sagoträdet


Välj en saga!


Jinan leker

Adiane o Jasmin har jätte roligt=)

Josef, Nour o Rawie

Jon and Kate Plus 8

Har ni sett programmet på Tv??

Här är Mady Gosselin,äldst av barnen med sin tvilling syster.
 

Gissa vem hon är lik...???? Jo,min Nour är hon lik=)

   
Mady                                        Nour                         Nour

Vad tycks??


Skol dax=)

Om 2 dagar så är inte Nour nån dagis tjej längre. Då går vi nämligen på semester...och sen börjar hon skolan. Känns lite sådär vemodigt på ett bra sätt. Hon har räknat dagarna hela denna veckan hon tycker oxå att det är pirrigt. Ja,men så kommer ju inte dagis att bli av med oss ändå;) Vi har ju både Adiane och Jinan kvar där. Adiane börjar skolan nästa år 2011 och Jinan kommer att börja skolan 2013......så vi kommer att hänga på dagis ett tag till;) När Jinan  börjar skolan,då kommer alla 4 att gå där.För då går Zache i 9:an...det tycker jag e lite fräckt!

Har jag berättat.....Adiane har bytt skepnad. Hon är trevlig mysig och go att vara med!?! Jag undrade om det var min Adiane eller nån annans Adiane som jag fått med mig hem. Då svarade hon " det e nog nån annans Adiane". För hon har ju varit så medveten om hennes dåliga humör och otrevliga lynne. I alla fall.....senaste 3 veckorna har hon varit som alla andra barn och det är ju hanterbart=)

Hade önskat att jag somnade och vaknade och min Psoreasis var borta. Jag blir så deppig av den. Blöder,kliar om vart annat. Solningen hjälper inte......inte ens den riktiga solen hjälper. Känns så jobbigt att ha utslag över HELA kroppen,som jag vet kommer aldrig att gå bort. Är det meningen att man ska ha det så här hela livet?!

Har bokat kurser som jag ska läsa till hösten. Var igår på Kunskapsforum och fixade det. Känns bra att redan nu ha det i ordning. Ska bara invänta vilken kurs littratur man behöver. Eftersom det är ett annat företag som tagit över vuxen utbildningen så,visste dom inte än vilka böcker jag kommer att behöva. Men det löser sig nog=)

Ikväll så blir det pizza hos Ulle. Det ska bli trevligt och mumsigt=) Dagarna känns ju så mycket längre nu när det är sommar. Så man får ta vara på tiden och göra nåt roligt av den.

Hamnen

Har haft en trevlig kväll vid hamnen och kvick badet med mina tjejer. Kollat på båtarna,lekt och ätit glass. Det kan ju inte bli bättre än såhär=)
Förmodligen kommer jag att bli lite sämre på blogg inlägg. Samma för dom flesta väl,att det fina vädret lockar oss ut och inte framför datorn.
Men efter denna vintern som gjorde mig väldigt deprimerad av all snö och att man inte kom fram nånstans osv. Gör att jag vill njuta av varje sekund i denna härliga sommar=)

RSS 2.0