När livet blir som man tänkt sig=)

Känns så bra på nya jobbet=) Jag hoppas att jag får vikariatet året ut,det lutar åt det,men man ska inte vara säker förrens man har det på papper.
Sen så har jag bokat in tid på Kunskapsforum på måndag. Ska bli spännande! Har tänkt att läsa in dom sista kurserna för att bli usk. Eftersom jag har ett så bra arbets schema där jag jobbar nu,så finns det mycket tid att plugga på och man får liksom ta tillfället i akt. Eftersom jag har friveckor,så kan jag göra min praktik då.Ett jätte bra koncept tycker jag. Hoppas att det faller väl ut på kunskaps forum oxå.

Så nu är jag glad!

Kommentarer
Postat av: Fatima

Men vad kul, GRATTIS till att du får det du önskar! :)

2010-01-16 @ 20:18:12
URL: http://gustibusmensdatincrementum.blogg.se/
Postat av: NoorIslam.net

I Guds den Nåderikes den Barmhärtiges Namn

SalaamVi ville bara tipsa dig om att vi lagt till dig i våran bloggosfär som håller reda på det senaste som muslimer eller islam-intresserade har bloggat om.Du kan läsa mer om bloggosfären här:

<a href="http://www.noorislam.net/sv/blogg/2010/01/16/bloggosfaren-lanseras/">NoorIslam.net Blogg >> Bloggosfären lanseras!</a>Samt ta en titt på <a href="http://www.noorislam.net">http://www.noorislam.net</a> för att se hur bloggosfären fungerar i praktiken.Du får gärna skriva ett blogg inlägg och tipsa dina besökare, länka till oss eller lägga upp en logo om du så önskar och finner bloggosfären givande.Med böner för din välgång,

<a href="http://www.noorislam.net">NoorIslam.net</a>

2010-01-24 @ 16:02:04
URL: http://noorislam.net/sv/
Postat av: Susanne

Nä blogga lite tycker jag du ska göra. har ju inget att läsa! inte för att jag bloggar så mycket, men lite iallafall :D

2010-01-26 @ 09:09:50
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Sussie: Ibland så har man bara ide torka,eller tyvärr inget att skriva om. Nu har jag i alla fall lagt in ett inlägg=) Du får oxå bli lite bättre på att blogga=)

2010-01-26 @ 09:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0