Utmanad

Jag blev utmanad av Sussie på hennes blogg. Man ska skriva  7 saker om sig själv och sen utmana 7 andra personer att göra samma sak.

1. Jag äter alltid min frukost framför datorn. Dricker kaffe o läser ur hd.se

2. Jag är en miljö bov och sop sorterar INTE alls....bara på jobbet,där är jag tvungen.

3. Oftast är jag så himla trött på frågor om min religon eller slöjan,så jag bara ger ett slentrian svar,eller inte svarar alls.

4. Nuvarande status är att jag är kräk mätt på bebisar och allt vad det innebär. Med detta sagt,så kanske jag ändå kommer att skaffa ännu ett barn....om några år.

5. Skulle vilja renovera hela min lägenhet.....den är i stort behov av det.

6. Jag klarar inte av människor som inte kan känna empati för andra,jag blir äcklad av dom.

7. Jag försöker lära mina barn nåt nytt om Islam,varje dag.


Nu läser jag inte så många bloggar,men dessa får det bli:

http://mammamarie.se/

http://kaaisaaa.blogg.se/public/

http://fatimajohansson.se/index.html

http://pinkflowersblog.blogspot.com/

Inköpt=)

Var inne på www.loveandloyalty.se och klickad hem dessa:Har den i denna färg som visas på bilden,tog en i annan färg idag=)

Denna "amiran" tog jag i marin blå

Rosa och fin=)

Oxå detta är en "amira", tog i 2 olika färger.

Denna var till Nour,jag beställd en rosa till henne.

Alltid roligt med nya slöjor. Har inte så många 2-delade,amiras,som man bara trär på. Så ska bli roligt med dessa=)
Är alltid nöjd när jag har beställt från dom här. Så prova om ni är intresserade.

Att göra.....

Ja,så här ser det ut:

#Har mailat till arbets förmedlingen och talat om att jag har fast jobb från och med 1/2 -10.

#Ringt till Hermods och ordnat ett introduktions möte, inför studierna.

#Lämnat nytt schema på dagis.

#Postat viktiga brev.

Ska göras under dagen:

#Hämta ut ett paket

#Inhandling på ICA

#Inhandling på "parfymerian"

# Träffa Ulrika på stan för en kaffe

#Ringa Fsk och ställa frågan var Khalids pengar tagit vägen...??

Kris...?

Sitter med färg i håret=) Mitt fina ny klippta hår. Igår åkte hela kalufsen av och kvar blev en kort tuff frisyr.  Jag blev hel nöjd!!
Fick fråganom den var en 30 års kris som gjorde att jag ville blev av med håret....oh nej,jag har ingen kris...;)

Var på Väla i helgen och inhandlade nya tunikor. Dessa blev det:


Alltid roligt med nytt=)
Köpten annan oxå,men  hittar ingen bild på den. Alla inköpta på Kappahl.

Denna vecka har jag fri vecka. Ska njuta nu när barnen e på dagis. Lite pappers arbete och lite samtal att ringa oxå. För sen kommer jag ju att börja plugga och då är lediga dagar,plugg dagar istället=)Men det ska bli så  skoj!!!

När livet blir som man tänkt sig=)

Känns så bra på nya jobbet=) Jag hoppas att jag får vikariatet året ut,det lutar åt det,men man ska inte vara säker förrens man har det på papper.
Sen så har jag bokat in tid på Kunskapsforum på måndag. Ska bli spännande! Har tänkt att läsa in dom sista kurserna för att bli usk. Eftersom jag har ett så bra arbets schema där jag jobbar nu,så finns det mycket tid att plugga på och man får liksom ta tillfället i akt. Eftersom jag har friveckor,så kan jag göra min praktik då.Ett jätte bra koncept tycker jag. Hoppas att det faller väl ut på kunskaps forum oxå.

Så nu är jag glad!

Är jag omodern?

Inget ramaskri nu...inga dumma kommentarer,tack. Tyvärr när man skriver om nåt som rör Islam så ska det tyckas från höger o vänster...

Många jag känner,från internet och från verkliga livet,konvertiter och andra. Ni har inte slöja på er?! Många av er tog den på er,men tog av den igen. Ja jag vet...det är inte slöjan som gör oss till bra eller dåliga muslimer. Men med slöjan gör man ändå en stånd punkt. Jag VILL att folk ska se att jag är muslim=)

Jag minns en tjej,som jag bara har "träffat" på nätet. Hon var konvertit och med i ett nät forum. Hon propagerad för slöjan i flera år och hade bara massa positivt att säga...osv,för att en dag bara sen ta av den. Jag ar jätte svårt att förstå det...

Jag tänker så här: tanken med slöja/och klädslen (för det gäller även övrig klädsel) är ju för att man inte ska visa sig osv. Helst vill man ju att alla,inte bara muslimer klär sog så här osv. Men nu fattar ju jag att inte svenska kvinnor tänker klä sig så här.....Men hur känns det då,när inte ens MUSLIMSKA kvinnor gör det. Har dom dispans eller nåt?? För jag bara undrar om det är lönt att jag har slöja(klart att det är det,menjag hoppas att ni fattar vad jag menar) när inte ens dom andra muslimska kvinnorna har det....?? Det fyller ju inte sin funktion om bara vissa har det....

Ibland känner jag mig som en omodern muslim...för att jag har slöja.....;)

Välkommen 2010

Jag sov mig igenom nyårs natten....för att jag jobbade=) Det känns helt ok. Mina barn och mannen hade varit på hamnen för att titta på fyrverkerierna. Tyckte jag lät bra,med tanke på att barnen kunnde sitta kvar i en varm o go bil samt att Nonno e så rädd för raketerna. Ghusoon (barnens kusin) hade varit rädd o lessen oxå. Men detta är hennes första nyår i Sverige och raketernas ljud påminnde henne om Irak,stackaren....

Vissa personer ska lämna Höganäs o flytta,det känns så jätte bra=) Jag o mina vänner behöver mer space för våra egon......hahah *glädjetjut* hahhaha

När Zache kom hem igår så uppäckte han med en gång att Jinan har börjat att snacka en massa. Ja,det har verkligen exploderat hennes tal,nu när vi varit hemma o barnen lediga från dagis. Jätte skoj=) Jätte skoj att ha Zache hemma oxå. Det märks att han blir större mognare,man kan prata med honom om livet.Det är roligt=) Men han stackaren hade 3 tjejer som hängde honom i hasorna och kivade om vem som skulle sitta i hans knä...hela kvällen. Så är det när  han har varit borta ett tag......populär,det är han i alla fall.

Idag så är vi bjudna till pappa o Cilla. Det ska bli kul. Frida o hennes 2 barn har kommit ner o så e min syrra oxå kvar nån dag till ju. Så vi ska alla samman stråla oss,för en hel kväll med familjen.Ska bli kul att träffa Jack......man får ju suckta på andras bebisar när man inte har egna...heheh

Detta året ska jag inte mjäka med någon bara för att vara "snäll". Nä,jag tänker säga vad jag tänker o tycker. Jag hoppas att ni andra gör det oxå.

RSS 2.0