TGIF

Använder mig av header som många andra idag=) Thank Good Its Friday!!

Inte för att fredagar i sig är nåt jätte speciellt,jag som jobbar helger o så, tycker inte det. Men idag är ju denna dagen speciell,för jag får besked på intervjun. Känns skönt att veta hur det blir,för det har varit andra som dragit i mig under denna veckan oxå. Jag kan inte vara alla till lags. Jag kan inte jobba överallt, alltid. Jag är inte livegen! Faktist! Kul med jobb...men jag behöver få lite struktur på det,känner jag=)

Dagen idag ska bestå av plugga plugga på min Geriatrik. Vill bli klar och är rätt nära att bli det. Eftersom jag jobbar så mycket sen,så måste jag klara av en viss del nu,för att hinna.

Jag ska fortsätta slå in fler julklappar. För att egentligen inte fira jul...så har jag en del julklappar *skratt*..... Var igår på mitt älskade Engelbrektsboden (samma som ullared ju...fast här i stan o man slipper köa). Sen gjorde jag besök på Barnens hus, H&M, Åhlens, Gallerix, Lindex osv. Hittade en del....men inte allt. Så får väl ta en tur till nån dag....fast ser rätt mörkt ut på den fronten...för jag jobbar nästan alla dagar i Dec.

Måste oxå fixa födelsedags presenter till mina små oxå som fyller år nu i dec....inte helt lätt. Det enda man får till svar när man frågar vad dom önskar sig,är smink...hahha. Dom är små och vill ha smink. Jag fattar inget?!? För det är inte så att jag själv är nån stor sminkare.....men men,man vill ju vara stor när man är liten.

Ikväll ska vi på fest mam och barn fest ,som mina tjejer kallar det. Det är när det är barnkalas,men mammorna är med. Kalas för en liten kille som fyllt 1 år! SKa bli kul o träffa en massa folk som man inte ser under vinter halvåret. Ska bli kul och shaka loss till irakisk musik som jag älskar!! Kul för att tjejernas kompisar kommer att vara där och dom kommer att ha skoj tillsammans.

Nä,nu ska jag väcka mina små o stora. Måste hinna bli påklädda o färdiga innan, julkalendern börjar på tv:n.

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0