Inhandlat

Idag åkte jag till hälsokosten och köpte en elektrisk luskam.
Den ska ta död på lus med elektriska stötar. Hoppas detta nu hjälper eftersom det har gått runt o runt här hemma o jag bara vill få bukt på det!!

Tips o råd nån??


Demonstration!

Inte heller kunde vi sitta tysta när det utfärdas sådana dåd, som mannen i Stockholm gjorde. Självmords bombning i Sverige?!? Man fattar det inte! Sen att göra det i Islams namn och att uppmana att andra ska göra samma sak, det gör att jag mår illa=(

Så vår lilla förening här i Höganäs hade en demonstration i lördags. Jag var tyvärr inte med,för jag jobbade,men mannen min var med=)


Jullov - skollov

Jag längtar till skollovet. Varför?? Jo,för då behöver jag inte tvätta berget av tvätt från gympa lektioner och simning. Tänk nu har jag bara 2 som går i skolan. Hur ska det bli när alla 4 går i skolan??!
Jag längtar efter att inte stå o behöva göra matsäckar i tid o otid. Slippa förhöra läxor o tjata om att läxor ska göras.
Själv kommer jag dock att jobba alla dagar både i jul veckan o nyårs veckan. Nyårafton har jag dock satt stop för,för vill vara hemma när Adiane fyller år.

Nån som har tips på födelsedags presenter till en tjej som fyller 3 år (Jinan blir 3,nästa fredag) och en som blir 5 år (Adiane på nyår)? Känner just nu att jag har idè torka....

A happy smile=)


Idag så är jag så här glad! För jag har fått goda nyheter angående min jobb situation.

TJOHOO!!


Jag lämnar ett jobbigt år bakom mig och ser fram emot ett nytt härligt år. Ett år som jag ska göra till MITT år,det som jag vill göra osv. Det ska bli häftigt!!
Lunch!

Gårdagen lunch intogs i Hbg på "K gränd"Dagens lunch intas här hemma=)Gott vilket som! Fast sällskapet igår var trevligare än att ha tv:n till sällskap idag;)

TGIF

Använder mig av header som många andra idag=) Thank Good Its Friday!!

Inte för att fredagar i sig är nåt jätte speciellt,jag som jobbar helger o så, tycker inte det. Men idag är ju denna dagen speciell,för jag får besked på intervjun. Känns skönt att veta hur det blir,för det har varit andra som dragit i mig under denna veckan oxå. Jag kan inte vara alla till lags. Jag kan inte jobba överallt, alltid. Jag är inte livegen! Faktist! Kul med jobb...men jag behöver få lite struktur på det,känner jag=)

Dagen idag ska bestå av plugga plugga på min Geriatrik. Vill bli klar och är rätt nära att bli det. Eftersom jag jobbar så mycket sen,så måste jag klara av en viss del nu,för att hinna.

Jag ska fortsätta slå in fler julklappar. För att egentligen inte fira jul...så har jag en del julklappar *skratt*..... Var igår på mitt älskade Engelbrektsboden (samma som ullared ju...fast här i stan o man slipper köa). Sen gjorde jag besök på Barnens hus, H&M, Åhlens, Gallerix, Lindex osv. Hittade en del....men inte allt. Så får väl ta en tur till nån dag....fast ser rätt mörkt ut på den fronten...för jag jobbar nästan alla dagar i Dec.

Måste oxå fixa födelsedags presenter till mina små oxå som fyller år nu i dec....inte helt lätt. Det enda man får till svar när man frågar vad dom önskar sig,är smink...hahha. Dom är små och vill ha smink. Jag fattar inget?!? För det är inte så att jag själv är nån stor sminkare.....men men,man vill ju vara stor när man är liten.

Ikväll ska vi på fest mam och barn fest ,som mina tjejer kallar det. Det är när det är barnkalas,men mammorna är med. Kalas för en liten kille som fyllt 1 år! SKa bli kul o träffa en massa folk som man inte ser under vinter halvåret. Ska bli kul och shaka loss till irakisk musik som jag älskar!! Kul för att tjejernas kompisar kommer att vara där och dom kommer att ha skoj tillsammans.

Nä,nu ska jag väcka mina små o stora. Måste hinna bli påklädda o färdiga innan, julkalendern börjar på tv:n.

Tjingeling

1 December

Idag är det första december och då vankas det choklad kalendrar ända fram till jul;)


Ni kan ju gissa vem som har vilken kalender...?? heheh


Ja tänka er,idag var jag på en anställnings intervju. Jag får svar på fredag om jag är den lyckliga. Det känndes bra och jag vill få belöning i livet, för allt med studierna som jag kämpar med.
Detta har hållt mig ockupperad sen 1 februari....


Social omsorg, Geriatrik, Medicin grund, Hemsjukvård,Rehabilitering, & Vård och omsorgsarbete!!


Idag när jag kom ut så var det kallt...brr...brr! -13, stod mätaren på. Jag är inte gjord för sånt här väder...jag lovar! Jag vet knappt vad jag ska ta på barnen?!? Och mig själv?!? Jag ska jobba på dagis nästa vecka,så då hade jag behövt termobyxor. Ska se om jag hittar några imorgon.

Hur gör ni andra? Hur klär ni er och era barn? Jag är van vid skånska vintrar och dom brukar ALDRIG vara så här kalla. Så in med tips,tack.

RSS 2.0