Roadtrip

Igår så gav vi oss ut på en roadtrip! Vi ville kolla på en bil i Markaryd,så sagt o gjort packade vi in oss i bilen o körde. Kom dit,köpte bilen (som är jätte fin by the way......tycker jag) o så försökte vi få tag på Linda (zaches mamma) utan resultat. Jag ringde o ringde o sms:ade som en galningen. Dom nämligen utanför Markaryd och Zache e ju där nu. Vi har aldrig varit där,fastän Linda har bott där i 2 år. Det är alltid dom som hämtar o lämnar Zache nämligen.
Till slut så fick vi tag i dom o fick väg beskrivning=) Så då blev vi bjudna på kaffe o glas där. Jätte mysigt hus i smålands skogar. Riktigt smultron ställe för killarna att leka på,så kul för dom. Nonno o Jinan hitta sig på en gång till rätta o lekte i trädgården. Sen var det ju såklart roligt att se hur Zache bor när han är där osv. Sen var det långa vägen hem igen ,så då fick jag köra själv i den "gamla" bilen. Gillar inte motorväg direkt,men det gick ju bra i alla fall=)

Sen öste regnet ner hela kvällen.Barnen nästan klättrade på väggarna......Så trist alltså!! Idag ska dom alla till pappa,för att sova där. Imorgon är det jobb igen som vanligt och då ska han passa dom=)

Här är foto från igår:


Khalid,Linda lillebror Filip och Lasse


Zaches lillebror Filip


Zacharia

Zaches lillebror Gabriel

Jinan o Adiane äter glass hos Linda o Lasse


När vi kom hem,så öste regnet ner!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0