Oväntat besök=)

Ja idag kom det helt oväntat besök på msn=) Tänk vad det är bra med internet ibland. Tänk vad mycket kontakter man kan knyta och människor som man aldrig annars hade fått kontakt med,dom "ser" man på nätet. En tjej i Hbg ,som oxå är revertit och kollat in min blogg addade mig och hon var jätte trevlig. "vink,vink" till dig S. Hoppas att vi nån gång kommer att ses in real life,hade varit skoj=)

Har varit super dålig på att uppdatera bloggen. Tiden är knapp,när man har alla barnen hemma. Egen tiden,då alltså. Just nu sitter dom alla och kollar på Telletubbies,och det är relativit lugnt. Dom har precis ätit ris och fiskpinnar och är mäta o goa=)

Vad har vi hittat på dessa dagar då??? Jo,vi har varit i Varberg på Funcity. Helt ok,och barnen åkte alla läskiga karuseller,till min förskräckelse. Jag får svindel,bara dom gungar.....;)
Men om jag får rekommendera,så är Tosselilla roligare,större. Men som sagt detta var helt ok oxå.
Vi har träffat kompisar,varit hos Ulle och Maya,varit hos Ulrika med barn.
I måndags sov tjejerna hos morfar. Där hade dom badat pool,åkt häst o vagn,grillat lax i björka skogen. Så dom var nöjda!! Jag och Zache fick oss en heldag i Hbg. Inhandlat skor till honom,och skolväska och andra skol grejor. Mamman fick oxå sig en tillfredställelse genom att stanna till än en gång på Engelbreksboden,på halva priset på rea priset! Love it=)

Vet inte alls vad vi ska hitta på de närmaste dagarna. Eller jo......jag ska jobba både lördag o söndag. Men det känns helt ok. Har semester hela nästa vecka oxå!

Kommentarer
Postat av: Mrs S

Tack detsamma:) klart vi ska ses inshAllah!

Bakken i dk är superkul med. Var där nyligen med de mina och alla kunde åka en massa karusell även minstingen.

2010-08-06 @ 10:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0