Mitt liv update...

* Var hos sjukgymnasten redan i måndags. Hon knäckte rätt alla kotor och revben. Så efter ett par timmar var jag tipp topp igen. En helt okej åkomma,när man kan bli hjälpt så snabbt!

*Att dagis och skola har kommit igång är en guda gåva=) Rutiner är A och O!! Tjejerna verkar gladare och det bästa är ju att dom saknar varandra under dagen,så på kvällarna har det varit lungt för dom har lekt med varandra osv. Inget krigande....

*Min egna skola börjar på måndag...Det ska bli spännande=)

* Har hänt saker i mitt arbets liv som jag aldrig trodde fanns! Back stabbing osv. Jag är abslout ingen ängel med vita vingar...men jag pratar inte bakom folks ryggar. Och det jag säger till dom det är ju det jag tycker. Inte så som folk har gjort mot mig......sagt en sak i mitt ansikte och en annan bakom ryggen. Just nu är jag så arg att det gör fysiskt ont i min kropp!!!
Man blir ju lite splittrad i sitt samvete och sitt sunda förnuft. För dessa personer som gjort detta...dom har ju "vunnit" på ett sätt,så hur ska man vara då??? För att få lite rättvisa i livet? Ska man vara falsk och hal som en orm?! Är det rätt sätt att föra sig på?! Tydligen....... Då kommer jag alltid att vara en förlorare.......

*Min eviga kamp mot Psoreasisen fortsätter...... Längtar så tills jag ska till doktorn på tisdag. Bara MÅSTE ha något för klådan....Det här är ju hemskt! Nu kan jag lägga till en nytt sjukdoms område på kroppen oxå. Det är mina ögonlock som drabbats...... Det smärtar såå i mina ögon...för det gör ju ont varje gång man blinkar. Samt att det är inte det rätta stället att klia sig på.....huden är ju så tunn.... Men lite kliande blir det ju...för det stearin liknande skorporna som trillar av kliar ju.......kan bara säg att det gör väldigt ONT!!

* Igår tog jag o tjejerna en sväng till Väla. Vi hittade allt som vi behövde...plus lite till;) Skrev ju här för ett tag sen att jag redan beställt vinter kläder för barnen. Jag hade beställt termo byxor och vinter jackor till Nonno o Adiane från HM. Detta gjorde jag i mitten på Augusti (mitt i sommaren alltså). Ändå får man ett mail att Adianes kläder var restade till v.46!!!!!! Det är i mitten på November det alltså!!! Så det var ju bara att åka till väla o fixa. Som tur var,så fanns det i hennes storlek=) Känns väldigt konstigt att hets handla vinter kläder i Augusti men av erfarenhet...så vet jag att sen finns inget kvar. Så det är bara att ge sig in i jakten=)

*Idag blir det en träff med älskade Ulrika och Lova,det ska bli skoj=)

Kommentarer
Postat av: tess

Va snäll zache e! :)

2010-08-30 @ 21:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0