Mind your own ........

Ahhhh!!! Just nu så tål jag ingen!! Varför måste folk vara så brydda över alla andra. Det e precis som svensken känner att den har mandat att säga vad för nåt som helst till vem som helst.
Exempel.....:

*Jag jobbar som personlig assistent ju. Vi är alltid 2 assistenter med denne brukare. Vi kör en "privat" bil och vi har handikapp tillstånd i den. För några veckor sen så skulle vi o handla. Vi parkera på handikapp och jag o min kollega hoppade ur i bilen. Då hör man en sur kärring "värst vad ni ser handikappade ut". Jag blev så ARG!! Så jag hävde ur mig en massa saker. Sen när sur kärringen såg att vi hade en brukare med oss.......såg hon liten häpen ut. Tänk....bara tänk om jag hade haft ett handikappat barn i bilen....då hade jag nog smällt till henne......

*Igår jobbade jag o samma kollega. Samma procedur,till affären och till handikapp rutan. Jag såg att en tant stod o tittade läääääänge på oss. Vi gick in i affären o där haffade hon min kollega o sa "du vet att du får höga böter om du står på handikapps rutan". Visst hon sa det på ett snällt och informativt sätt......men vem har gett henne mandat??! Så där i affären framför vår brukare måste vi stå o förklara att vi faktist jobbar och vilka åkommor brukaren har. Det är inte människovärde tycker jag. Fy vad folk är elaka!!

*Förra veckan när jag Ulle o barnen var ute o gick,så kom en tant fram till mig. Hon log såå....så jag trodde hon skulle fråga nåt bara. Nä,hon sa......"åh vad synd att du döljer ditt vackra hår".....Jag bara gick förbi henne. Vet hon att jag har vackert hår??? Och INTE framför mina barn,tack!!! För tjejerna undrade ju direkt varför hon hade sagt så!! Dumma tant,lämna mig ifred.

Så har ni inget bra att säga,så håll mun för f*n!!

Idag så ska Jinan o Adiane till dagis första dagen efter lååång semester. Nonno hon har dispans,för skolan börjar inte förrens imorron,så hon har sovit hos min syster inatt.
I alla fall,så har Adiane ojjat sig och gråtit över att hon inte vill gå i utegruppen. Ni som läst min blogg vet att detta är inget jag har valt utan blivit tvingad till. Så vad skulle jag säga till mitt barn,för att få henne att vilja gå till dagis idag. Jo jag har "lovat" henne,att hon ska få gå på sin gamla avdelning och vara där med "hennes" fröknar o äta mat o allting. Undras om jag kan infria det löftet....... Usch jag hatar sånt här!! För jag måste ju övertyga henne att det är bra i utegruppen,även fast jag själv avskyr det. Det är ju min plikt som förälder liksom....
Håll tummar o tår att det går bra vid lämning idag=)

Kommentarer
Postat av: Mrs S

InshAllah så går det bra !

2010-08-17 @ 15:12:44
Postat av: Rawie

Usch det är jobbigt att man inte får välja om ens egna barn ska vara inne eller ute.

2010-08-17 @ 18:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0