Gurkmeja.....

Läste på en annan blogg www.mammamarie.se att gurkmeja kunnde va bra mot Psoreasis.
Så igår smörjde jag in kroppen med olja och gurkmeja. Då sa mina smarta tjejer "mamma,du ser precis ut som Simson"....hehhe Ja,jag blev ju GUL på hela kroppen=) Om det hjälpte vet jag inte....men det kliade inte i alla fall. Tyvärr så var jag ju tvungen att tvätta/skrubba bort det rätt så snart igen,för annars hade hela lght blivit gul och barnen...och sängen osv=) Men jag ska nog prova det igen,måste bara köpa hem mer.

Igår gjorde jag en sak som känndes så bra och som var bra för mig själv. Tänk att en 5 minuters sak, känndes som en hel veckas arbete och jag är så nöjd!!

Tänkte ta barnen till Ä-holms hembygdspark idag......men som vanligt e det regnet som stoppar oss. Får se om det klarnar under dagen.... Vi har nämligen inte varit där i år och vi brukar vara där flera ggr om året annars.

Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Men ojdå, har du REDAN prövat det ?! Vad kul. Blandade du ut det m olja eller vatten? Jag kan tänka mig att du såg ut som Simpson, haha! Jag tror faktiskt det är gurkmeja de har i sånadär brun-utan-sol krämer... för man blir ju snarare gul än brun med dom.Jag hoppas att du vågar ge dig i kast med att prova igen. prova bara på ett mindre ställe, smörj in (armen t.ex) och lägg bandage över och en avklippt strumpa. Låt det sitta ett tag. Skölj. Prova några dagar på samma ställe och se efter om det blir skillnad i jämförelse med resten av kroppen där du använder dig utav andra krämer.Är väldigt nyfiken, så jag vill veeetaaa! Den hjälper mot krämpor som jag har, och skulle vilja veta om det även hjälper dina.

2010-08-13 @ 11:49:58
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Jocke & Linda

Hej!Vill Du vara så snäll och svara på "Dagens jävla" fråga!!!http://fuckingjb.blogspot.com/2010/08/dagens-javla-fraga-138.htmlTack på förhand!!!MvhJocke & Linda

2010-08-13 @ 12:01:59
URL: http://www.modebloggarsuger.just.nu/
Postat av: Ilona

Jodå,har sedan jag såg ut som Simson...bara tagit på ett litet område på kroppen. Ett ställe på benet som e mitt värsta. Jag har blandat med olja. Jag tycker att det har förbättrats och "skorporna" är inte lika stora längre. Så jag kommer att fortsätta=)

2010-08-13 @ 12:05:47
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Sara Och piper

Titta in min blogg och se vad jag har köpt i turkiet!! och skriv vad du tycker om det:D

KRAM sara<333

2010-08-13 @ 12:20:40
URL: http://sarapiper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0