Akuten - ryggläge

Har haft ont i ryggen till o från i en veckas tid ca. Trodde det var en nerv i kläm och har inte brytt mig så mycket.... Ett tag trodde jag att det var ångest oxå,för jag hade ont i bröstkorgen lite oxå. Men natten till igår,så blev det outhärdligt. Jag kunnde ej vända mig i sängen,inte sitta inte ligga. Så det var bara o ringa jobb och sjukanmäla mig. Ringa hit syrran,som fick passa barnen och Khalid körde mig till akuten.

Väl inne hos läkaren säger hon att det är ett revben som har hakat upp sig (har aldrig hört talas om det). Det har gjort att revbenet har skadat min muskulatur och jag är svullen och fått knutor på musklerna runt ena skuldran. Jag fick utskrivet nån tablett som som är antiinflammatorisk och smärt dämpande. Khalid ska även massera bort knutorna så gott det går. Om detta inte hjälper,så måste en sjukgymnast knäcka rätt revbenen. Ska jag säga att jag hoppas att det funkar med tabletterna....;)

Så igår var det sängläge för mig hela dan. Vilket är svårt att uppnå med 3 små tjejer här hemma. Khalid gjorde så gott han kunnde,men hur lätt är det,när dom väljer mig i alla lägen o låg kloss intill mig i sängen och klappade på mig. Nonno var gullig och förstod allvaret. Hon tog kommando i köket,diskade och städade golvet osv.

Nu så sjukskrev jag mig själv till torsdag i alla fall. Måste vila på allvar när tjejerna e på skola o dagis!

Kommentarer
Postat av: Svarten

Det där lät inte alls särskilt trevligt. Hoppas du snart blir bra!

2010-08-22 @ 08:29:10
URL: http://svarten.blogspot.com/
Postat av: Rawie

krya på dig och sköt om dig nu ordentligt! kram

2010-08-22 @ 09:41:08
Postat av: MammaMarie

Men fy, stackars dig! InshaAllah att du blir bra med pillren och massagen för den andra lösningen lät inte särskilt bekväm!

2010-08-26 @ 03:59:21
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Susanne

men fy... stackars dig. hoppas det löser sig med massage och tabletter.

kheir inshallah

2010-08-26 @ 12:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0