Busted!

Vet ni att det är fint väder! Det är vår väder....höst och vår är mina bästa årstider=) Jagär så tacksam för att jag bor här i vår lilla stad,där nästan alla känner alla. Det känns tryggt!!

Igår fick Nour sin information angående skolan. Hon ska gå i "gröna" huset med Birthe som fröken. Det känns så skönt för Birthe hade Zache när han var en 6 åring,så det är nån känd som hon ska ha. Sen tror jag att vem som,eller var som på skolan hade varit jätte bra,det är bara ens eget tycke som vill att hon ska gå i "gröna". I alla fall,så är hon jätte uppspelt över detta,så det ska bli skoj när hon får gå dit och hälsa på ,på riktigt. Det blir en liten grupp på 13 elever....så det känns bara bättre och bättre=)

Så då var jag klar med Hemsjukvården oxå!!! Så jag börjar närma mig mitt mål. Små steg med det går frammåt. Är nöjd över att gjort klart 2 kurser sen 1 februari.

Jag ska jobba ett extra pass inatt. Går på 19-09,så är inte så farligt. Men jobbar man heltid så vill man egentligen inte ha fler timmar. Men vad ska man göra när det inte finns några vikarier. Hoho....var e ni??? Finns ju en viakarie pool,men dom verkar ha ont om folk. Ja....jag hade inte varit helt främmad för en tjänst där........så får väl ha ute mina tentakler när detta vikket är slut.

Jag och Khalid är kallade till Tingsrätten. Nä...vi har inte hittat på nåt bus;) Nä,men en kompis till Khalid och en bekant till mig,ligger i vårdnastvist och får ej träffa sin dotter. Tvist o tvist......han har nog inte sett henne på 2 år,för mamman har "gömt" sig nånstans. Alltså angående mammam o pappans relation har jag inget att säga för egentligen kä'nner jag dom inte så bra. Men jag tycker att ett barn har lika rätt att träffa sina båda föräldrar. Eller,vad tycker ni??
Känns lite sådär att gå till Tingsrätten,men jag gör det för pappans skull och flickans(ja man har inget val,annars blir man jui dömd till vite).

Så nu är det snart dax att hämta tjejerna=) So long.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0