Update..

Adianes trots,eller vad det nu är....har hållt att ta knäcken på mig. Men nu i 2 dagar,så har hon faktist inte varit så skrikig. Inte bara legat i en hög på golvet och skrikigt och gråtit. Utan man har faktist kunnat samtala med henne. Jag längtar efter min Adiane,som är go och glad....=) Jag tycker att denna trost är pain in the ass,helt enkelt!! Nonno hade oxå trots,men inte hela dagarna igenom. Utan lite argt och skrik då och då. Men Adiane har verkligen skrikigt HELA dagarna. Nu hoppas jag att det håller på att ebba ut i alla fall=)

Imorgon är det jobb som gäller och på kvällen är bortbjudna,att bryta fastan med en annan familj. Det ska bli jätte trevligt=)

Igår flyttade Bosse och Lasse. Det gjorde lite ont i mitt hjärta. Men mina barn har verkligen inte brytt sig om dom,som jag trodde att dom skulle. Marsvin behöver motion varje dag. Det fick dom minsann inte. Resultat har blivit att dom har blivit jätte tjocka.... Marsvin kan dö av hjärtsvikt då:( Så bättre att dom fick komma till barn som kommer att ta hand om dom och tar ut dom och leker med dom. Hoppas dom kommer att trivas. Jag trodde att Nonno åtmistone skulle bli lessen....men hon brydde sig inte alls. Ville inte ens krama dom hej då eller nåt. Ja,så kan det bli ibland.....

Idag är jag ledig och då är ju barnen hemma med mig=) Vi har varit och gjort det stora äventyret på City Gross,som är ett nödvändigt ont. Tycker jag springer där för jämnan...hahha.
Idag blir det grillade kycklig fileèr, ris, grillade rotfrukter och sås till middag. Det ska bli MUMS=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0