Söndag

Igår fick barnen prova vinter kläder. Termo jackor och termo byxor. Tur att man har 3 flickor,så dom kan ärva efter varandra. Till min förtjusning,så passade både Nours och Adianes kläder från förra året. Sen fick Jinan prova första termo-stället,som stora tjejerna har haft innan. Och det passade på Jinan,så jag blev så över lycklig=) Nu behövs det bara kompletera med mössor,vantar och skor. Jag låter ingen av mina barn,ärva skor. För skor formas efter fötterna och alla har inte samma fötter. Så nu känns det så bra att veta att jag inte behöver lägga ut en förmögenhet på vinter kläder. Jag för en förmögenhet,blir det när 4 barn ska ha vinter kläder.
Zaches jacka passade oxå. Inte så konstigt för han fick ny jacka detta året. Linda köpte en på rean i slutet av vintern,så det var ju jätte bra=) !!

Igår så hade vi en slappe dag här hemma. Det var mysigt! Känndes som hela familjen behövde det. Adiane var ute med Khalid en sväng. Hon kom hem och sa att hon hade varit på en jätte stor affär med mycket folk..... Konstigt tänkte jag,hon vet precis vad City gross är och vad Ica är(våra ända mataffärer). Sen kom jag på att dom hade varit på Loppis ....hahhah.

Ska försöka få in en dejt med min Ulrika idag. Känns som att det är svårt nu förtiden. Det blir inte alls som när man jobbade på Lilla Gul. För då träffades man ju varje dag och kunnde bestämma nåt,närhelt man ville. Nu jobbar jag ju helger och kvällar osv oxå.
Nästa vecka ska jag till ett nytt ställa att gå bredvid. Det ska bli spännande=) Hoppas på att få fler jobb timmar där ifrån sen. Fast känns lite vemodigt att inte komma tillbaka till där jag har varit nu. Jag har trivts jätte bra=)
Så är det att vara timmis,in och ut på ställena. Men jag hoppas att detta ska ge mig nåt fast i framtiden. Nån månad kan man ju hålla på som timmis,sen är ju dom där "75 dagarna-blanda jobb och arbetslöshet slut". Och har man då inte fått nån fast,då får man välja att gå hemma med bara a-kassa. Pissiga regler om ni frågar mig.....ja och om ni frågar alla andra som oxå nyttjar a-kassa.


Läste ett citat av min kusin och det är så sant!

"En väns rätta plats är vid din sida när du har fel. Vem som helst kan stå på din sida när du har rätt"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0