Big time,update

Igår var en intensiv dag,puha=) Först på morgon så var Tina och Mea här och vi insupade det dagliga morgon kaffet. Som vanligt pratade vi jobb -snack. Tina är min länk ut i den arbetande världen,som jag själv vill vara del av. Jag håller tummar och tår att jag snart får nåt fast.

På eftermiddagen så hämtade jag barnen och begav oss för en lek träff hos Rawie. Så underbart att se hur kul barnen har tillsammans nu. Dom har verkligen växt upp och kan leka tillsammans. Som Rawie själv sa "så här lungt kunnde vi inte sitta för ett år sen". Det är så sant,så sant.

Efter leken hos Rawie,så fick jag skynda mig och lämna barnen hos Saad,plocka upp zache och köra honom till Basket träningen. Sen tillbaka till Saad och äta kvällsmat,alla tillsammans. Sen iväg och hämta Zache efter träningen igen......puha;) Softade lite hemma hos dom,kollade Tv drack te osv. Sen locka hela klanen Mohamad Ali med mig hem, i sena kvällen. Barnen stupade i säng!

Idag blir oxå en sån där dag med mycket att göra. Tjejerna är lediga och vi ska ut till Ornakärr för att träffa Frida,Bella och den nya familje medlemmen Jack. Dom körde ner och var framme igår. Så idag åker vi ut där och äter frukost med dom=) Ja,och pappa såklart=) Med oss ska vi ha Benone,för hon har inte skola idag och Saad o Amani hade nån tid inne på sjukhuset idag. Så då passar jag henne=) Eller,ja passar o passar.....hon är ju 8år,så hon passar mest sig själv. Sen är hon och Adiane,som nästan oskiljaktiga. Riktigt bästa vänner är dom!

Ikväll så ska jag hem till Ulle,för Ulle fyller snart år. Så hon har sin tjej middag ikväll. Det blir barnfritt,mina barn ska sova hos Saad och jag längtar redan. Ska bli skoj att träffas alla igen och bara sitta o snacka och ta det lungt. Man kan klä upp sig och göra sig fin,utan att bli nerkladdad av sina barn;)
Till detta tillfälle så var jag ju bara tvungen att besöka Lisa H och inhandla diverse smycken...tjihooo....det var jag värd!

Ja,som ni ser så är det inte brist på aktiviteter minsann. Livet går i ett i ett.

Igår fick jag hem vaccination kallelse till Nour,för "svininfluensan". Jag har inte vetat riktigt hur jag ställer mig till det. Känner att jag väger för och emot. Ringde Khalid och hörde vad han tycker. han tycker att alla barnen ska vaccineras. Jag har bollat frågan runt bland vänner,bekanta. Alla verkar tycka olika. Men igår när jag hörde på nyheterna att på en skola så hade det utbrutit och 160 elever hade insjuknat, i Skellefteå. Så var mitt svar enkelt. Ja,mina barn ska vaccinera sig! Eller ja,Jinan,blir väl inte erbjuden för att hon är för liten,men dom andra får göra det. Jag hoppas lite på att jag ska få vaccinet genom kommunen ,för att jag dock arbetar inom kommunen,men jag har inte fått svar på det ännu.
Hur tänker ni andra göra?
Ska ni själva vaccinera er? Ska ni låta era barn ta vaccinet?

Kommentarer
Postat av: Rawie

Tack för igår. jag ska fråga idag om vccinet uppdateringen kommer ikväll.vises

2009-10-09 @ 09:34:10
Postat av: yuma

Jag tycker man ska vaccinera sig.. om inte för din egen skull så för din omgivning och i ditt fall är det ju för din yngsta dotter som inte kan vaccineras..

Tycker man ska hjälpa till att göra det.. För att skydda sig själv men också andra i sin omgivning

Det som jag tycker är jobbigt är att man inte vet hur vaccinet kommer påverka oss.. men samtidigt så skyddar den oss mot en sk pandemi kanske..o vilken är bättre i längden..Jag kommer vaccineras genom jobbet.. jobbar ju på infen så det är nog bäst o göra det.. eftersom jag

kommer träffa på de fallen med svininfluensan...Men är det inte så att din vårdcentral har hand om din vaccin också... eller iaf vet vart du ska vända dig...

2009-10-09 @ 11:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0