Idag...idag

Idag kommer min man hem=) Det känns lovely=) Det trista är att jag jobbar hela långa dagen till 19.15,så jag kommer inte att vara hemma när han kommer. Vi hade egentligen bestämmt att jag och barnen skulle åka in i hbg och hämta honom....men så fick jag jobb och jag vill verkligen inte tacka nej,till det. Ja,i stället så får Saad och en kompis till dom åka in. Ja och Zache för han har ju skol lov och är hemma.
Men vaddå liksom,vi har ju hela livet på att träffas sen......när jag inte jobbar,men lite trist är det.

Over and out!

Torsdag morron

Idag är vi ledig,jag o barnen. Jag börjar inte jobba förren kl19, ikväll så vi kan ju vara hemma o lediga. Tänkte ta en sväng ut till min pappa,för vi hann aldrig i helgen. Sen får vi se vad dagen bjuder på=)

Igår hade vi pizza kväll här. Jag hämtade Ulles Maya,efter jobb (för Ulle jobbade sent) och mina tjejer från dagis. Sen om Tina hit med sina barn. Lite kaos var det,men samtidigt trevligt=) Så alla barnen tryckte pizza i halsen och kollade Rasmus på luffen och mammorna kunnde ta en kaffe i köket=) Det var nice...

Jag fick lite goda nyheter igår,som eventuellt kan vara till min fördel,jag håller tummar o tår att det är så=)

Khalid kommer hem om 4 dagar!! Helt underbart ju=)

Visste ni??

Kanske helt och hållet värdelös info för er andra. Men rätt så kul för mig. Namn statiskt i Sverige. Eftersom jag har ett rätt så ovanligt namn själv,så tyckte jag att det skulle vara skoj och veta hur många som bär samma namn som en själv och mina barn.

Zacharia  Det finns 25 män och 1 kvinna som är bärare av det namnet. Det finna bara 9st som heter det som bor i Skåne och bara en i Höganäs=)

Nour   Det finns 398 kvinnor och 146 män ,som är bärare av namnet. 105 st av dom bor i skåne och bara 1 bor i Höganäs=)

Adiane  Det finns bara en kvinna som är bärare av det namnet och det är ju vår tjej =)

Jinan Det finns 130 kvinnor och 14 män som är bärare av det namnet. 34st av dom bor i skåne ,bara 1 bor i Höganäs=)

Jag tycker det är så skoj att vi har ovanlig namn på våra barn=) Alla är dom unika här i vår stad i alla fall,för ingen heter som dom.

Ilona  Det finns 2328 kvinnor som är bärare av det namnet. 397 av dom bor i skåne och bara en i Höganäs=)


Sen kan det ju vara så att man heter samma som nån annan,men att stavningen på namnet gör att man inte har lika namn i alla fall.

Om ni själva är intresserade av att kolla ert namn,så kan man göra det här : http://www.svenskanamn.se/

Vassego

Frälsingsarmèn, ska bli rika på en 8 kassar kläder från mig idag=) Vassego!!

Rensade en massa igår kväll,får passa på när mannen inte är hemma,för han är en hamster...hahah

Vi måste avväpna SD!!!

Gör nångonting!! Anmäl Jimmie Åkesson för hets mot folkgrupp. Gör det för DIN skull och gör det för DITT samhälles skull. Det han har skrivit i artikeln,är hets mot folk grupp och hot mot alla muslimer. Man kan inte säga att en viss grupp med viss religons tillhörighet, agerar på ett visst sätt,då är det uttalad rasism. Dom slår både mig och mina barn i ansiktet med deras ord.
Så gör som vi andra,anmäl dom!!

Läs här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5978578.ab

            http://www.aftonbladet.se/debatt/article5978707.ab


Än en gång skäms jag för Björn Söder,som en gång var en hederlig Höganäsare........

Lite av varje=)

Ja,så var det helg=) Min fredags kväll gick om intet. Jinan hade svårt att somna,så jag la mig hos henne och somnade halv nio igår kväll....hahha. Som det kan bli. Men man är väl trött efter en hård vecka.
Barnen sover fortfarande och det är bara skönt. Skönt att slippa väcka dom och dra iväg dom. Nu kan vi ha frukost i lugn o ro idag,mys pys=) På agendan idag,står att Nour och Adiane ska få vaccinationen mot svin influensan. Finns öppet hus idag o imorgon,men bättre att satsa på idag=) Jag hoppas att dom är tappra och inte blir allt för lessna över att det gör ont. Vi ska lämna Jinan till Saad under tiden,så kan jag koncentrera mig fullt på tjejerna=) Hade velat åka ut en sväng till min pappa oxå,men får se vad vi hinner. Sen blir det sedvanligt besök på City Gross.

Igår ringde Khalid 2ggr. Nu vill han hem,han saknar oss mycket. Vilket jag gläds åt,för man saknar inte kon förrens båset är tomt. Med detta sagt,så menar jag kanske inte att jag är kon....hahhah. Men ni förstår vad jag menar. Ni som har barn förstår detta: Med små barn som vi har,så får man när kontakt,kramar,pussar HELA tiden. Det är nästan så när dom har lagt sig att man känner "rör mig inte-till sin man" För att man är mätt på närkontakt. Nu när Khalid är borta,så får han ingen när kontakt,medans jag får mitt tillgodo sett här hemma. Så det är ju inte konstigt att han saknar oss mer,än vad vi saknar honom. Förstår ni mig?? hahah Själv klart saknar vi honom,men det är inte så att det är jobbigt eller så.

Träffade på Ulle en snabbis igår. Det roliga är,att nu när jag träffar Ulle eller Tina så pratar vi ENBART jobb. Förr var det barn och bebisar,nu är vi kvinnor som vill göra karriär och nu är det annat snack.
Grattis Ulle till jobbet=) Det var du väl värd!! Kämpa på bara=)
Alltså det här med jobb. jag kan jobba som tim vikarie....men man vill ju ha nåt fast. Vem vill inte det?? Så har jag tänkt att om jag inte får ett fast inom en viss tid,då måste jag ha en Plan B. Men jag har ingen plan b......Jag hade kunnat läsa,men eftersom Khalid oxå är hemma,så är det inget ekonomiskt alternativ för mig. Så just nu känner jag att jag måste komma på vad Plan B,för mig är. Får väl se vad som händer. Tålamod är en bra dygd i detta sammanhang.....jag har väldigt lite av det.....hahah

Khalid kommer hem om 9 dagar=)

Min Jinan=)

Idag är jag hemma själv med Jinan en stund. Egentligen skulle barnen vara lediga från dagis idag,men eftersom Nour och Adianes avdelning skulle på konsert,så fick dom komma och vara med=)
Det är lite mysigt att spendera ensam tid med Jinan. Vi åkte till City Gross och Jinan var en riktig hjälpreda i affären.
Här hemma tog Jinan telefonen och sa "ringa pappa". Så då fick vi ju göra det. Hon pratade lite med Khalid,sjöng ap-sången "umpa umpa faleralle ra" Pussade på telefonen och sa sen "hej då".
Äntligen så har hon oxå lärt sig att säga Adiane. Eller ja,det låter mer som "Ajaan" I varje fall,så är hon i verklig utveckligen nu med språket,vilket är jätte roligt=)

Diagnos

Inte nog att man skulle klä av sig för en karl...nä det blev 2,för där var en läkar studerande oxå.

Diagnos: Psoriasis.......typ den värsta sorten. Ska nu prova att använda mig av en kortison kräm. Om det inte funkar,så blir det hudkliniken nästa. Min hud och min kropp är inte kompisar...


Om ett par veckor fyller jag 30. Känns inte direkt som nåt att fira. Inget jobb...inget liv. När man blir 30,då är det som att man blir vuxen på riktigt. Men att inte ha ett jobb,känns väldigt ovuxet. Mamma till 3 barn och inget jobb....
Alltså jag fattar inte att det ska vara så svårt?!

Deppigt värre! Nu vill jag faktist att Khalid ska komma hem,så jag bara hade kunnat fokusera mig lite på mig själv=)

Busy,busy

Så vad ska jag bli när jag blir stor??? Kan man ju undra.......
Jag ber inte om mycket. Jag ber om ett fast jobb i kommunen,bara;)


Idag fick jag en tidning av SD i min brevlåda. Äckliga SD ska hålla sig undan mitt område och akta sig för att sprida sina "politiska" åsikter i mitt kvarter. Aja baja!!

Ska strax iväg till doktorn och bli undersökt. Gillar inte att plocka av mig alla kläder....men idag är det befogat. Man känner sig så utelämnad när man är hos doktorn,så ska man behöva ta av sig oxå......

Tjejerna har varit hos tandläkaren idag,Nour och Adiane. Dom uppförde sig exemplariskt,samt att deras tänder var jättefina. Så jag är en stolt mamma idag=)

Jobbcoach...är bara tramseri......bara så ni vet!!

A busy day,thats it!!

God morgon - lördag!

Jag sitter och njuter här vid datorn med en kopp kaffe och macka. Helt ensam i denna lägenheten. Man får passa på att njuta för snart så är dte livat igen=)

Hade en jätte trevlig kväll hos Ulle igår. Hon bjöd på jätte god pasta sallad med kyckling till,mums. Sen hade hon gjort nån mint tårta till efterrätt. Ulle är så duktigt ,när det kommer till köket=) Men som sagt tiden går fort när man har trevligt och helt plötsligt ska man gå hem. Jag ringde Amani,men alla mina barn sov,så jag fick gå hem och sova ensam....... Får väl gå över till dom sen och hämta hem mitt gäng....
När jag kom hem igår. Så kunnde jag ringa min man ,miss i nassen, sitta o prata ostört. Det var härligt att få prata med honom! Jag tycker att tiden har gått så fort,att det kommer nog kännas som han aldrig varit borta när han kommer hem.

Hoppas på fint väder idag och kanske lite utelek. Mina lunger skriker efter frisk luft...hahahha=)

Farliga grejer in my neigbor hood

http://hd.se/hoganas/2009/10/08/misstaenkt-spraengladdning-i-i/http://hd.se/hoganas/2009/10/08/bomfynd-i-laegenhet/


Precis mitt emot oss. Samma hus som vi har vår "moskeè" i. Känns lite läskigt faktist.

Big time,update

Igår var en intensiv dag,puha=) Först på morgon så var Tina och Mea här och vi insupade det dagliga morgon kaffet. Som vanligt pratade vi jobb -snack. Tina är min länk ut i den arbetande världen,som jag själv vill vara del av. Jag håller tummar och tår att jag snart får nåt fast.

På eftermiddagen så hämtade jag barnen och begav oss för en lek träff hos Rawie. Så underbart att se hur kul barnen har tillsammans nu. Dom har verkligen växt upp och kan leka tillsammans. Som Rawie själv sa "så här lungt kunnde vi inte sitta för ett år sen". Det är så sant,så sant.

Efter leken hos Rawie,så fick jag skynda mig och lämna barnen hos Saad,plocka upp zache och köra honom till Basket träningen. Sen tillbaka till Saad och äta kvällsmat,alla tillsammans. Sen iväg och hämta Zache efter träningen igen......puha;) Softade lite hemma hos dom,kollade Tv drack te osv. Sen locka hela klanen Mohamad Ali med mig hem, i sena kvällen. Barnen stupade i säng!

Idag blir oxå en sån där dag med mycket att göra. Tjejerna är lediga och vi ska ut till Ornakärr för att träffa Frida,Bella och den nya familje medlemmen Jack. Dom körde ner och var framme igår. Så idag åker vi ut där och äter frukost med dom=) Ja,och pappa såklart=) Med oss ska vi ha Benone,för hon har inte skola idag och Saad o Amani hade nån tid inne på sjukhuset idag. Så då passar jag henne=) Eller,ja passar o passar.....hon är ju 8år,så hon passar mest sig själv. Sen är hon och Adiane,som nästan oskiljaktiga. Riktigt bästa vänner är dom!

Ikväll så ska jag hem till Ulle,för Ulle fyller snart år. Så hon har sin tjej middag ikväll. Det blir barnfritt,mina barn ska sova hos Saad och jag längtar redan. Ska bli skoj att träffas alla igen och bara sitta o snacka och ta det lungt. Man kan klä upp sig och göra sig fin,utan att bli nerkladdad av sina barn;)
Till detta tillfälle så var jag ju bara tvungen att besöka Lisa H och inhandla diverse smycken...tjihooo....det var jag värd!

Ja,som ni ser så är det inte brist på aktiviteter minsann. Livet går i ett i ett.

Igår fick jag hem vaccination kallelse till Nour,för "svininfluensan". Jag har inte vetat riktigt hur jag ställer mig till det. Känner att jag väger för och emot. Ringde Khalid och hörde vad han tycker. han tycker att alla barnen ska vaccineras. Jag har bollat frågan runt bland vänner,bekanta. Alla verkar tycka olika. Men igår när jag hörde på nyheterna att på en skola så hade det utbrutit och 160 elever hade insjuknat, i Skellefteå. Så var mitt svar enkelt. Ja,mina barn ska vaccinera sig! Eller ja,Jinan,blir väl inte erbjuden för att hon är för liten,men dom andra får göra det. Jag hoppas lite på att jag ska få vaccinet genom kommunen ,för att jag dock arbetar inom kommunen,men jag har inte fått svar på det ännu.
Hur tänker ni andra göra?
Ska ni själva vaccinera er? Ska ni låta era barn ta vaccinet?

Depp....

Känner mig lite halv deppig idag. Bläää för att jag inte har nåt jobb denna veckan. Bättre blir det inte av att jag som enda tröst har ostbågar;) Eller jo,lite bättre blir det kanske...

Måste pressa cheferna lite,så jag får fler bredvid gångar!!

Ibland känns livet lite pissigt....men jag tror nog att jag klarar mig igenom detta oxå=)


Har drömt i 2 nätter nu,att jag blir av med Nonno. Första natten drömde jag att hon skulle gå till en kompis. Efter flera timmar fick jag reda på att hon inte hade kommit fram till kompisen och poliser och allt inkallades,men vi hittade henne ingenstans. Hon var bortförd.
Inatt drömde jag att hon inte var ute på gården och lekte. Jag letade o letade...efter lång tid så hittade jag henne,hos en bekant till mig. Helt otippat....
Ni får gärna tolka mina drömmar om ni kan.
Själv tror jag att det handla om min sepration med henne. Hon växer upp och blir mer självständig osv. Det är alltid nåt speciellt med ens förstfödda.


Så skönt att vädret spricker upp nu. Mina stora tjejer skulle på utflykt idag och har matsäck med sig. Så det är ju mycket bättre med sånt här väder=)

Ohps....

Min man kommer hem om 20 dagar och jag har inte hittat på nåt busig än.
 Jag börjar nog tappa stinget;) hehehhe

Sunday afternoon

Goddagens!!

Livet rullar på. Är bara så trött på denna storm och regn. Alltså lite blåst e OK,men inte detta. Igår var vi på kalas hos barnens kusin,så var borta ett par timmar. När jag kom hem,så upptäckte jag att vardagsrummet var översvämmat. För som vanligt regnar det in i vårt gavel fönster. Har pratat med Höganäs hem flertal ggr,men dom kommer ju aldrig och åtgärdar det. Jag är bara glad att jag inte jobbade natt och inte hade kommit hem,för då hade ju dator telefon och allt varit förstört. Eftersom vi har det nära fönstret. Får väl slå en signal till dom imorgon igen och se om dom gör nånting åt det denna ggr.

Idag kom Zache hem.Efter att ha varit hos sin mamma i helgen. Han kom hem och sa att han saknade pappa. Då för första ggr,så kännde jag oxå att jag saknade Khalid. Så jag lovade Zache att vi ska ringa honom ikväll när små tjejerna har lagt sig,så kan vi mer prata i lugn o ro.

Imorgon så MÅSTE jag ringa vårdcentralen! Mina utslag/eksem hade blivit värre bara på några dagar. Börjar dra sig ut på händer och fötterna och ansiktet nu. Det är inte direkt skoj.....

Nästa vecka har jag inte fått några jobb. Första veckan,sen jag slutade på LG. Känns lite tradit. Så om nån behöver jobb hjälp,så är jag tillgänglig nästa vecka. Hör av er!!!

Drömmar:

Drömde att jag var bland ormar. Jätte många och det föddes fler och fler. I vanliga fall,så hade jag ju varit rädd och i andra orm drömmar,så har jag varit så rädd,att jag nästan mått dåligt. Men i denna drömmen,så känndes allt ok och behagligt.
Någon som vill/kan tyda min dröm??

RSS 2.0