En snabb update=)

Jag vet jag är dålig på att blogga. Men har inte riktigt tid. Mina små änglar tar min tid,vill leka och umgås med sin mamma,vilket är skoj=) Zache han har mycket läxor,för tillfället som han behöver hjälp med osv. Så livet rullar på i sin alldagliga takt. Sen har jag haft mycket tid att träffa Tina,vilket har gjort livet lite trevligare oxå.

Vill ni veta nåt skoj? Jag har fått jobb!!!! Bara ett vikariat och vet egentligen inte på hur lång tid. Men som det ser ut nu,så December ut i alla fall. Fast även om jag jobbar heltid nu,så blir jag inringd till dom andra ställena oxå. Man vill ju inte jobba mer än heltid,samtidigt som man vill ställa upp och hjälpa dom ställen som har kris. Jaja,det går ju en stund i alla fall. Jag tänker ställa upp,så mycket jag kan och orkar=) Även fast jag jobbar mycket,så tycker jag att jag har mer ledigt tid med barnen. Det är det bästa med att jobba oregelbundna tider=) Jobba mycket-ledig mycket=)

Som det ser ut nu så ska jag Tina och Ulle,på julklapps jakt på lördag. En heldag med polarna och shopping. Kan det bli bättre??

Kommentarer
Postat av: Ulle

Önskar att jag oxå hade hunnit att vara med på din o Tinas träffar....några av dom iaf :P men mån-fre e d bara jobba jobba jobba, dygnet runt känns det som ibland, kör hemifrån när det e mörkt o kommer hem när det e mörkt... Längtar tills på lördag!! =) Kram!

2009-11-25 @ 18:57:13
Postat av: Rawie

Vad roligt att u har fått jobb, GRATTIS! Vilka tevliga planer ni har till på lördag:)

2009-11-26 @ 21:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0