Bus elller.....?

Godmorgon alla=) Jag har verkligen varit urdålig på att blogga,men så är det ibland. Förra veckan kom ju Khalid hem och jag jobbade över 50h förra veckan,så jag har knappt varit hemma. Men jobb blir jag alltid glad för=) Ja och glad för att min man är hemma igen oxå såklart. Känns skönt att ha nån vuxen igen att prata med här hemma. Denna vecka har jag inget jobb,så mina tjejer är bara 15h,ringde nyss dagis och meddelade det. Dom längtar verkligen efter dagis nu,för dom var ju ledig förra veckan oxå.

Idag ska Zache bli storebror!! Linda ska bli igångsatt idag och spänningen är stor nu=) En ingångsättning kan ju ta lite längre tid,för att kroppen inte har fixat till det själv liksom,men vi får väl se. Jag hoppas att han kan få åka in till hbg och träffa sitt syskon idag=)

Idag ska jag bara fixa lite tvätt o städ här hemma. Laga lite mat osv. Måste oxå ringa min doktor och få ny tid. För krämen jag fick har inte hjälp mig. Har nya stora ytor på kroppen med utslag och dom KLIAR nåt fruktansvärt. Sen så är dom så torra,att dom rätt vad det är,öppnar sig och blöder,vilket inte är så kul heller. Inte så kul när man har haft jeans en hel dag och sen så har man blödit innifrån och ut på jeansen,samt att det skaver rätt bra på kroppen oxå.......what too do?! Hoppas att jag får tablett medicinering istället och en remiss in på Hud,men vi får väl se.

Snart fyller jag år.......har inte planerat alla festligheter än,men nåt blir det i alla fall. Man kanske skulle börja med att bjuda folk...hehehh Ja och ni som tänker hitta på bus,ni(Tina) är inte välkommna...hahha;)
Jag gillar faktist inte bus,bara för att man fyller jämnt. Är det nåt kul,så kan jag bjuda på det ,men om det är förnedrande,så tycker jag inte att det är OK. Men jag har fått höra att det är "lite förnederande". Hur tolkar man det??

Så nu tänkte jag hoppa in i duschen.Passa på för att små tjejer sover fortfarande och Zache ska strax gå till skolan=)

Kommentarer
Postat av: Susanne

kheir inshallah.... nä det där låter inge alls bra. hoppas du får mer hjälp inshallah.

"lite förnedrande"!!!!?!?!??!???! ojdå, glöm inte att blogga om det :P

2009-11-02 @ 12:22:59
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Hmmm.....ska blogg aom det,men jag hoppas att det int eär allt för hemskt;)

2009-11-03 @ 07:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0