Lördag ...tidigt

Vaknade halv fem idag och kunnde ej somna om. Förvisso hade jag nog sovit alla mina timmar,då jag somnade kl22 i soffan igår. Face it...jag är morron människa.

Har haft underbara dagar med mina tjejer här hemma. Man märker riktigt att dom börjar bli stora,alla tre. Man kan sitta ner och har trevliga samtal med dom. Göra saker med dom osv,utan att det blir kaos. Igår bakade vi pepparkakor. Dom blev skitäckliga...hahah...men vet ni vad. Det var  ju ändå själva bakningen som var roligt,när tom Jinan kan vara med och kavla och osv. Nä,vet ni vad...bebis tiden är inte så skoj....tycker inte jag i alla fall. Då gillar jag denna tiden mycket bättre. Fast var ålder har väl sin charm.

Idag ska jag då alltså på shopping med Tina och Ulle. Inte bara jul shopping,för jag har minsann blivit beordrad till söder av min man ,för att handla hem förnödenheter. Sen så har jag ju  2 barn som fyller år i December och då ska väl dom oxå få varsinn present. Jag ska mest njuta av sällskapet av mina vänner och bara strosa. Tjejerna ska avlämnas i Ornakärr hos min pappa nu på morgonen och vi ska köpa bullar med så dom kan äta frukost där. Barnen har längtat hela veckan för att komma till morfar,så det ska bli skoj för dom.

JK wedding dance

Jag delar med mig av detta klippet,om ni inte sett det förut....
Jag blir tår ögd varje gång jag ser det. Jag tycker att detta är ett skönt sätt att gifta sig på. Laid back och helt enkelt väldigt oväntat=)


En snabb update=)

Jag vet jag är dålig på att blogga. Men har inte riktigt tid. Mina små änglar tar min tid,vill leka och umgås med sin mamma,vilket är skoj=) Zache han har mycket läxor,för tillfället som han behöver hjälp med osv. Så livet rullar på i sin alldagliga takt. Sen har jag haft mycket tid att träffa Tina,vilket har gjort livet lite trevligare oxå.

Vill ni veta nåt skoj? Jag har fått jobb!!!! Bara ett vikariat och vet egentligen inte på hur lång tid. Men som det ser ut nu,så December ut i alla fall. Fast även om jag jobbar heltid nu,så blir jag inringd till dom andra ställena oxå. Man vill ju inte jobba mer än heltid,samtidigt som man vill ställa upp och hjälpa dom ställen som har kris. Jaja,det går ju en stund i alla fall. Jag tänker ställa upp,så mycket jag kan och orkar=) Även fast jag jobbar mycket,så tycker jag att jag har mer ledigt tid med barnen. Det är det bästa med att jobba oregelbundna tider=) Jobba mycket-ledig mycket=)

Som det ser ut nu så ska jag Tina och Ulle,på julklapps jakt på lördag. En heldag med polarna och shopping. Kan det bli bättre??

Så nu är jag 30!

Nu är man vuxen "på riktigt"...hahah=) Känner mig rätt vuxen innan oxå,faktist.
Jag kalasade i dagarna 2 och vi hade riktigt kul.
Jag har fått jättefina presenter. Smycken, kläder, parfymer,presentkort på Spa osv. Så det var verkligen presenter för ens vällbefinnande=) Tack så mycket allihopa.

Buset som gjordes var helt ok och inte alls skämmigt,så det kunnde jag oxå bjuda på. Tina o Ulle ritade av mig( inte ens likt...hahha) o satt upp teckningarna på väl valda platser i Höganäs. Det var ju helt ok,för ingen annan än vi som fattade att det handlade om mig ju.... Hade det varit foto,så hade jag INTE gillat det.

Nä,nu ska jag gå o fixa mig det sista o plocka ihop min mat. Jobbar 7-15.30 idag. Känns skönt att gå hemifrån och slippa morgon bestyren med barnen. Är så trist ibland. Samt alla dessa kläder som ska kläs på nu när det är vinter. Nä,jag längtar så innerligt tills barnen är större och klarar av ännu mer själv än vad dom gör nu.
Så är det som jag känner minsann=)

Ha en bra dag!

BröllopDenna låten dansas det mest till här hemma nu,av mina tjejer=) Nonno är bara så lessen över hennes hår. Hon undrar hur hos ska kunna gifta sig i såå kort hår....hahhaha. Sen kom hon på att Zainab kan klippa det långt ;)

Njut av Iraqi style wedding=)

Soon to be...

Vet att jag är dålig på att blogga. Men jag jobbar mycket och sen tycker jag väl inte att jag har nåt intressant att skriva direkt heller;)
Att jag jobbar mycket är bra!! Har denna o nästa vecka full speckad. Sen hoppas jag på ett schema nånstans.....man kan ju alltid hoppas=)

Har varit hos doktorn idag. Min utslag är kvar,har blivit fler och ändrat karaktär,som min doktor sa. Men klådan är densamma!!! Så nu har jag blivit remiterad till Hud i Ä-holm. Hoppas jag får en tid snabbt.

Var på sjukhuset med Jinan förra veckan. Gjorde lite allergi tester och så vidare. Hon var i alla fall inte allergisk mot mjölk....ja o inte nåt av det andra heller. Nu gjorde dom test för Gluten och sköldkörtel oxå och dom har vi inte fått svar på än. Sitter nu o väntar på att läkaren ska ringa för vi har telefon tid nu. I alla fall så slutade vi med laktolus och började med Movicol istället och för första ggr så han Jinan bajsat varje dag och haft "normal" avföring. Så det känns bra!!

Vet ni vad...jag fyller 30 om ett par dagar. Och det som mina så kallade vänner tänker hitta på för mig,ger mig magsår!!! Jag klarar inte av överaskningar...inte av den dåliga sorten i alla fall. Jag hoppas att jag inte kommer att bli ovänn med nån....

Thats all folks......

Min Nour=)

Min Nour är en stor tjej! Förra helgen tappade hon sin första tand och fler lösa är på G. Känndes speciellt när en första barn,tappar sin första tand=)
För 2 dagar sen,så kom hon med ett papper o sa " titta jag har skrivit mitt namn". Och det hade hon!! Vi har inte traglat eller övat med henne och bara helt plötsligt kunnde hon skriva det själv. Subhanallah,för vilka hjärnor vi har blivit givna=)
Så nu skriver hon ju sitt namn om och om igen,vilket är roligt. Adiane har oxå börjar känna igen bokstäverna som är i hennes nam. Roligt att se när dom utvecklas!


Igår blev Zache storebror till en liten pojke,som jag tror ska heta Filip. Grattis Linda o Lasse=)

Bus elller.....?

Godmorgon alla=) Jag har verkligen varit urdålig på att blogga,men så är det ibland. Förra veckan kom ju Khalid hem och jag jobbade över 50h förra veckan,så jag har knappt varit hemma. Men jobb blir jag alltid glad för=) Ja och glad för att min man är hemma igen oxå såklart. Känns skönt att ha nån vuxen igen att prata med här hemma. Denna vecka har jag inget jobb,så mina tjejer är bara 15h,ringde nyss dagis och meddelade det. Dom längtar verkligen efter dagis nu,för dom var ju ledig förra veckan oxå.

Idag ska Zache bli storebror!! Linda ska bli igångsatt idag och spänningen är stor nu=) En ingångsättning kan ju ta lite längre tid,för att kroppen inte har fixat till det själv liksom,men vi får väl se. Jag hoppas att han kan få åka in till hbg och träffa sitt syskon idag=)

Idag ska jag bara fixa lite tvätt o städ här hemma. Laga lite mat osv. Måste oxå ringa min doktor och få ny tid. För krämen jag fick har inte hjälp mig. Har nya stora ytor på kroppen med utslag och dom KLIAR nåt fruktansvärt. Sen så är dom så torra,att dom rätt vad det är,öppnar sig och blöder,vilket inte är så kul heller. Inte så kul när man har haft jeans en hel dag och sen så har man blödit innifrån och ut på jeansen,samt att det skaver rätt bra på kroppen oxå.......what too do?! Hoppas att jag får tablett medicinering istället och en remiss in på Hud,men vi får väl se.

Snart fyller jag år.......har inte planerat alla festligheter än,men nåt blir det i alla fall. Man kanske skulle börja med att bjuda folk...hehehh Ja och ni som tänker hitta på bus,ni(Tina) är inte välkommna...hahha;)
Jag gillar faktist inte bus,bara för att man fyller jämnt. Är det nåt kul,så kan jag bjuda på det ,men om det är förnedrande,så tycker jag inte att det är OK. Men jag har fått höra att det är "lite förnederande". Hur tolkar man det??

Så nu tänkte jag hoppa in i duschen.Passa på för att små tjejer sover fortfarande och Zache ska strax gå till skolan=)

RSS 2.0