Måndag morgon

Denna veckan är guld! Nr 1 för att det bara är tre arbetsdagar och nr 2 för att jag stänger inte någon av dagarna=)
Men idag börjar jag dock tidigt. Men det passar mig väldigt bra,för jag är morgonpigg. Jag borde alltid ha en arbetstid mellan 06-14,hade passat mig fin fint!

Igår klippte jag lugg på Jinan. Hon blev om möjligt ännu sötare=) Hennes ansikte och fina drag kom fram,och nu ser hon ut som en stor tjej=) Klippte Nonno oxå. Tog en bra bit på hennes hår. Tyvärr har hon så tunnt hår,att det lätt blir eller ser stripigt ut. Ja och inte kan man få henne till att ha tottar eller klämma eller diadem heller. Så det är bara att göra hennes frisyr så lätt skött som möjligt.
Adiane ville klippa sig en annan dag ,sa hon. Vi får väl se.....hennes hår är så svårt att klippa i och med att det är rakt och lockigt om vartannat. Men på henne ska vi bara ta topparna ändå,för hon vill ha lååååångt hår till rumpan,säger hon....hahhaha.

Ett par som är döda(möjligen mördade) i Viken. Förmodligen är dom ju mördade,annars brukar man ju inte hitta 2 människor döda tillsammans av annan orsak.
Brukade cykla förbi denne mans gård när jag ska till jobbet,för det ligger rätt nära Lilla Gul. Sen har jag varit på fest en gång där,för jag umgicks lite med hans dotter. Vi träffades genom kyrkan,ett gäng som höll ihopa ett tag,och hon bjöd dit oss på poolparty en gång. Jag sörjer för hennes skull. Hoppas att dom snart får veta vad som har hänt,för ovissheten gör nog sorgen svårare.

http://hd.se/skane/2009/05/17/man-och-kvinna-hittades-doeda/


Nä,nu får jag ta och fixa det sista. Ska vara på jobbet kl.7 och då vill barnen ha frukost......

Kommentarer
Postat av: Susanne

det är verkligen sorgligt och läskigt...

hoppas det kommer fram snart vad som hänt.

2009-05-18 @ 16:54:54
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Asta

Vad ska du göra ikväll då?:)

2009-05-18 @ 17:17:17
URL: http://astish.blogg.se/
Postat av: Linda

familjen finns i mina tankar med. Det är obehagligt att folk dör mystiskt, men det blir liksom mer obehagligt när man vet vem personen och lite familjemedlemmar är.

Tycker jag iaf.

2009-05-19 @ 10:51:52
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0