Idag då...

Ja idag lutar det nog åt att jag ska ta min svåger och hans familj till Hbg och till Väla. För dom ville gå och kolla lite affärer och köpa kläder. Ja,och sånt tackar man inte nej till,för gå och kolla kläder är ju roligt=)

Om det inte blir av,så vill jag bara gå ut och njuta av solen,verkar bli härligt väder idag,hoppas bara att inte blåser som det har gjort dom andra dagarna.

A gift for me=)

Igår hade vi sommar fest på jobbet. Det har vi varje år,som ett litet av slut på terminen. Lite vemodigt känndes det igår för att jag och Ulrika visste att det var vår sista sommar fest oxå. Allt gick bra,barnen sjöng och vi gjorde dans lekar. Föräldrarna uppskattade det verkligen.
Sen skulle sommar presenter delas ut. Vi fick alla varsin skål med speciella "vikentomater".
Sen fick jag och Ulrika nåt väldigt fint,eftersom vi ska sluta. Vi fick först presentkort på att göra en egen canvas tavla(av ett foto). Sen fick vi var sitt armband från "baglady",som var så fina=)
Men det bästa av allt var det som var skrivet i kortet som jag fick.
Där stod:

Till Ilona
Tack för allt lek och bus
Tack för att du har kramat oss när vi har varit ledsna
Tack för allt roligt vi har gjort tillsammans
Vi kommer att sakna dig........
Lycka till med dina nya utmaningar!
Från alla barnen på Lilla Gul

Ulrika som är blödig,började gråta och när hon gråter,då gråter jag,så där stod vi och grät framför alla barn och föräldrar......men sånt är det ibland. Man vet när man känner sig äkta uppskattad och det har jag kännt att jag gjort utifrån 99% av alla föräldrar jag har haft under mina 8 år på Lilla Gul. Jag tycker att både jag och Ulrika är duktiga på vårt arbete. Vilket kommer att märkas tydligt när vi inte är där till hösten.

Jag hoppas verkligen att jag kommer att hitta ett jobb,som jag trivs med och som jag känner mig värdesatt på. Det ökar ens livs känsla avsevärt! Jag önskar att ingen fick känna på hur det är att gå och jobba en lång uppsägnings tid på sin arbets plats,för det tär så väldigt mycket på en. Jag jobbar dock med människor och inte med maskiner,så humöret måste vara på topp,även om man känner sig kass.

Jag hörde nånstans,att livet går vidare........jag hoppas att det är sant;)

Tidiga morgnar=)

Det gick bra att lämna tjejerna tidigt igår. Dom var såå trötta,men det var ok,ändå.
På kvällen var jag på utvecklings samtal.för Nour  och Adiane. Jag fick höra att jag har fina glada och trevliga tjejer. Nour är en riktigt bra kompis,leker med alla och är omtyckt. Hon gillar att göra allt och är alltid glad=) Är väldigt omhändertagande.
Adiane är en go och glad tjej,med roliga kommentarer. Adiane har ju mycket humor och hon vet hur hon ska använda den,så Adiane är ju väldigt trevlig att vara med.
Det är roligt att komma på ett sånt utvecklingsamtal och få höra hur bra det går för dom och hur duktiga dom är. Att dom aldrig är i konflikt och att dom aldrig gör nån annan illa eller lessen. Det är verklig skönt att höra!!Måndag update

Hämtade hem min ny opererade man igår och hämtade hem flickorna från deras morfar.
Som vanligt hade dom gjort en akut opertion på min man....... Är så trött på sjukvården. Han har varit sjukskriven i 5 år. Det finns en stor riktigt operation dom kan göra på honom,då blir han helt friskförklarad. Han har väntat o väntat. Papper o remisser har försvunnit,men när det blev hans tur,så skulle dom ändå inte operera. Varför? Jo,för att han är frisk,säger dom. Tydligen inte när problemen återkommer och dom åtgärdarar det med små akuta operationer hela tiden.

Flickorna hade haft det bra hos min pappa. Jinan hade inte varit lessen nåt lls,vilket är bra. Men hon är inte den lessna typen heller. Hon är rätt så självständig=)

Vi hade det bra här hemma,i lördags. Mat och tårta,skratt och snack=) Precis som det ska vara.

Fick ringa min chef igår och säga att jag ej kan jobba idag. Dagis är ju stängt och Khalid kan ju ej ta tjejerna som planerat. Så då fick jag ta ut en föräldra dag istället. Men det känns bara skönt......att få vara hemma en extra dag=)
Det enda som är tråkigt är att nu får ju barnen gå mina tider på dagis och det är dom inte vana vid. Tänk imorgon måste jag lämna dom kl 6.30, dom är vana vid 8.30......dom stackarna. Men det är ju vardags mat för många,så man kanske inte ska klaga.......På Onsdag blir det inte fullt så tidigt och då kanske Khalid är redo,så han kan hämta hem dom i alla fall. Tänkte att kanske instrurera zache till att hämta,men det är kanske ett för stort ansvar för honom......vet ej riktigt vad jag tycker. Men jag ser många äldre syskon som hämtar på dagis,så det är kanske inte så farligt. Fast Jinan är ju rätt liten.......Ja,eftersom jag tvekar,så är det kanske inte rätt,vad vet jag.......

Din Guds tro
"Jag vore ingenting,om Du inte fanns"

Den meningen betyder mycker för mig i min Guds tro=)

Därför tycker jag om denna sång,den visar hur en tvivlande människa kan övertyga sig själv igen om att Gud finns.

Ensam hemma....

Har lämnat tjejerna hos min pappa=) Dom var så glada att jag inte ens fick "hej då puss". Dom bara typ,ska du inte gå nu......hahahah
Min käre make,fick åka in akut på sjukhuset inatt. Han ligger nu där och väntar på en operation.......när det nu ska hända.....helg och allt.
Så jag är helt ensam hemma........känns typ som när man var 15 år och bodde hemma,och var ensam nån gång då och då.
Men snart kommer det lite vänner,som ska komma och äta god mat med mig. Ja,god hoppas jag...heheh

Mat som serveras idag är: Små pizzor(smörgås?) och kyckling gryta  med ris och så grön sallad till det.Kyckling gryta:

1 kg kyckling fileè
1 Röd paprika
2 stora morötter
Färska champinjoner,efter smak
5 dl matlagnings grädde
5dl Cream fraish

Skär kycklingen i småbitar och bryn den, den ska vara genomstekt.
Lägg i gryta och häll på matlagnings grädde och cream fraish. Fyll på med vatten tills det kokar,lägg därefter i grönsakerna och svamp. Låt puttra på svag värme,tills allt är genom kokt. Krydda med salt,peppar och paprika pulver.

Små pizzor:

Polar bröd (runda)
Tomatpurè
Köttfärs
Majs
Ärtor
Röd lök
Riven ost

Ta så många bröd du behöver.
Bred på tomatpurè. Sen fyller du på rikligt med stekt köttfärs.
Lägg sedan på majs,ärtor,röd lök.
Sist lägger du på rikligt med riven ost.

In i ugnen på 225 grader i en ca 10-15 min.


Så jag ska partaja och ha det skoj medans min man är på sjukhus........nja inte riktigt. Men det känns lite bitterljuvt,ändå...


Update Fredag

Tänk att det bara är fredag och jag är ledig idag och 2 dagar till=) Underbart!!
Hade tänk och gå och kolla in affärerna här i Höganäs idag,men detta vädret är inte så lockande.....regn och rusk. Nä,då lockar Väla mig mer. Hade behövt att åka till Ikea och köpa en byrå. Får se hur det blir.....

Igår hade vi en lugn dag. Vi var hemma och slappade och tog det lungt. Var ute med barnen på gården och lekte. Vi tog ut marsvinen så dom fick springa löst i gräset,vilket dom tyckte var kul. Det tyckte alla gårdens barn oxå,så vi var snart en huvud attraktion. På kvällen kom Ulrika och hennes minsta dotter och åt kvällsmat med oss. Lika trevligt som alltid=)

Imorgon så ska flickorna sova hos min pappa. Första gången för Jinan,hoppas att det går bra=) Hon har ju Nonno och Adiane,så jag tror det går bra. Men det känns ändå lite läskigt...hahha. Varför vet jag inte?? Nonno var mindre när hon sov hos pappa o cilla första gången,vi var ju likosm tvugna,eftersom vi skulle iväg och föda. Adiane var oxå mindre första gången hon skulle sova hos min pappa. Men det är väl så med ens minsta barn. Jinan hon kommer alltid att vara vår lilla bebis....för att hon är minst.....hahha

Nada,njet,nothing....

Jag fick inte jobbet och det var pga av min slöja......... Så jag gick hem och grät en skvätt till min man och sen gick det över. Ska förklara för er varför jag inte fick/eller fick tacka nej pga av slöjan.

Detta var ett vikariat jobb,som personlig assisten. Chefen som intervjuade mig frågade om jag hade tänkt att ta av mig slöjan.......redan där fick jag en klump i halsen. Modiga orädda,initiativ tagande jag,blev överumplad av frågan.
Att hon frågade berodde på att den brukaren som jag skulle få jobbet hos,har uttryckligen sagt att inga muslimer kommer över hans tröskel. Han vill inte ha dom som vårdare. Det är ju tyvärr så att brukarna har ju rätt at säga så och ställa krav. Men sen så förstod jag på denna chef att hon var rätt så desperat att få in en vikarie, så hon skulle typ "övertala" honom att gå med på en träff med mig och kanske att han skulle gå med på en muslim i alla fall.
Allting känndes väldigt olustigt.......jag vet att det är en sjuk människa,men rasismen träffade mig rakt i ansiktet.

Så kom jag hem och var lessen över,att möjligen chefen skulle ringa och säga att det skulle bli ett möte med brukaren. För jag vill inte vara den som tackar nej till ett jobb. Bättre om mannen säger att han inte vill ha mig. Känns ju som att om man tackar nej,så får man kanske inga fler erbjudande.
Men jag ringde ändå till den chefen och sa att hela grejen känndes olustig och att även om han går med på att träffa mig,så tackar jag nej till jobbet.
Jag vet att man inte får göra så,i och med a-kassa osv. Men jag har ju inte börjat på a-kassa än. Jag vill inte gå hos en människa och kanske behöva rättfärdiga mitt religons val i lång tid. Man är ju dock ensamma med varandra i många timmar,när man jobbar som personlig assisten,då måste man ju funka tillsammans. Detta gav ju en dålig vibb med detsamma.

Livet går vidare......tror jag=)

Tisdag.....

Håll tummarna för mig idag,för idag ska jag på intervju!!

Måndag morgon

Denna veckan är guld! Nr 1 för att det bara är tre arbetsdagar och nr 2 för att jag stänger inte någon av dagarna=)
Men idag börjar jag dock tidigt. Men det passar mig väldigt bra,för jag är morgonpigg. Jag borde alltid ha en arbetstid mellan 06-14,hade passat mig fin fint!

Igår klippte jag lugg på Jinan. Hon blev om möjligt ännu sötare=) Hennes ansikte och fina drag kom fram,och nu ser hon ut som en stor tjej=) Klippte Nonno oxå. Tog en bra bit på hennes hår. Tyvärr har hon så tunnt hår,att det lätt blir eller ser stripigt ut. Ja och inte kan man få henne till att ha tottar eller klämma eller diadem heller. Så det är bara att göra hennes frisyr så lätt skött som möjligt.
Adiane ville klippa sig en annan dag ,sa hon. Vi får väl se.....hennes hår är så svårt att klippa i och med att det är rakt och lockigt om vartannat. Men på henne ska vi bara ta topparna ändå,för hon vill ha lååååångt hår till rumpan,säger hon....hahhaha.

Ett par som är döda(möjligen mördade) i Viken. Förmodligen är dom ju mördade,annars brukar man ju inte hitta 2 människor döda tillsammans av annan orsak.
Brukade cykla förbi denne mans gård när jag ska till jobbet,för det ligger rätt nära Lilla Gul. Sen har jag varit på fest en gång där,för jag umgicks lite med hans dotter. Vi träffades genom kyrkan,ett gäng som höll ihopa ett tag,och hon bjöd dit oss på poolparty en gång. Jag sörjer för hennes skull. Hoppas att dom snart får veta vad som har hänt,för ovissheten gör nog sorgen svårare.

http://hd.se/skane/2009/05/17/man-och-kvinna-hittades-doeda/


Nä,nu får jag ta och fixa det sista. Ska vara på jobbet kl.7 och då vill barnen ha frukost......

Söndag update

Igår hade vi en lugn dag. Gjorde pannkakor ,grejade lite här hemma. På eftermiddagen åkte vi ut till min pappa en sväng,sen så blev det kvällsmat hemma hos Saad.
Idag så ska jag ta barnen till folkparken.
Fint väder ,så man får passa på!

Ha en trevlig dag!

Me like!

Jag ska på anställnings intervju......wihoooo!!!!
Det var inte jag som ringde cheferna utan dom som ringde mig,andra ggr nu,så dom verkar ju minst sagt intresserad av mig. Hörde ni...av MIG.....hahhahhihihi.
Jag känner hur ego trippen rinner igenom mig=)

Trevlig helg,allihopa!

Update

Nu har Bosse och Lasse (våra marsvin) bott hos oss i ett par veckor. Man märker att dom börjar bli lite hemtama nu,så snart får vi köpa koppel och ta ut dom där ute. Dom vill nog hoppa omkring i gräset hade varit bra för dom.
Ja,så intressant är mitt liv,att jag skriver om våra marsvin;) hehhe

Nu har jag bara 29 arbetsdagar kvar =) Känns bättre att komma ifrån det där stället,som bara ger mig negativa tankar. Idag så ska jag ringa till några chefer och höra av mig angående jobb. Vet att jag har chans på jobb,men om jag kan börja lite tidigare än vad jag hade tänkt mig. Får skippa min semester med barnen helt enkelt. Jobbet är viktigare....tyvärr.... Vill inte hamna i nån a-kassa trall och ej komma ur.

Fredag idag....jag jobbar länge,men gör inte så mycket för sen är det ju ändå helg och verkar bli fint väder idag oxå,så då kan man vara ute och njuta av vädret.

Bad kläder

Vet ni vad jag kom på?
Att jag måste nog köpa en sån där Burkini. Vet att jag skrev inlägg om det förra året när bad säsongen kom. Nu  så vill jag ha ett jobb som personlig assistent och oftast är  det ju habilitering (om man jobbar med barn) med bad och då behöver jag ju en Burkini. Jag är bara för snål för att lägga 1000kr på en sån..... Varför ska allting vara så dyrt???

Vill ni kolla in en Burkini, eller andra muslimska kläder eller slöjor så finns det här : www.loveandloyalty.se

Städ o tankar om A-kassan

Fint väder har vi fått igen och med det fina vädret kommer glada ansikten=)

Jag städade hela huset igår,riktigt grovstädade,skrurade väggar osv. Vet ni varför? Jo,för att idag så kommer en före detta dagis fröken till mina tjejer på besök. Så det käns ju lite speciellt=) Ska bli jätte roligt att träffa henne. Hon är den bästa fröken man kan tänka sig. Om jag hade varit hälften så  duktigt som henne i mitt yrke,så hade jag varit nöjd. Det går liksom inte att föklara hur bra hon är. Men i alla fall så ringde hon härom dagen och ville komma och hälsa på och alla barnen blev glada. Ja,även Zache,för han hade oxå henne som fröken när han gick på dagis. Så hon har följt vår familj.
Idag slutar jag tidigt,så vi får väl hem och baka en kaka eller nåt. Sen ska jag iväg ikväll igen på personalmöte. Mitt aldra sista personalmöte på Lilla Gul.......vet inte riktigt hur det känns.....


A-kassan läser man ju mycket om nu i dagarna. Läste att en kille förlorade sin a-kassa för att han spelade innebandy 2 kvällar i veckan,han ansågs inte jobbsöka på heltid då?!
En kvinna förlorade sin a-kassa,när hon åkte till sin mors begravning i Finland,och var borta en vecka. Hon ansågs inte jobbsöka på heltid?!
Sen har man ju hört om otaliga ,som förlorat sin a-kassa när dom bloggar,för att dom inte anses jobbsöka på heltid?!

Har inte arbetslösa människor rätt till ett liv och intigritet?
Jag kommer inte att kunna söka jobb på heltid när jag blir arbetslös. För när jag blir arbetslös,så är mina barn 15h på dagis. Dom 15h kan jag söka jobb,men ingen annan tid. Jag kan knappt ringa ett vanligt samtal till vänner o bekanta,så hur skulle jag kunna söka jobb på heltid då?? Kommer jag att förlora min a-kassa då?

Hoppas att jag får ett jobb så fort som möjligt,så slipper jag den skiten!

Svensk kultur

Ja,vad är inte svensk kultur, om inte Gyllene tider.

Det händer nåt speciellt i kroppen när man hör denna låten,så är det bara=)

Jobbsök......keep going on

Inatt har jag sovit 4 timmar. Blir liksom bara värre och värre. Känner inte att det är bättra att det blir helg heller,för vem kan vila när man har 3 barn,om bara vill göra en massa.
Ahh,jag är så trött!! Jag vet att jag är tråkig och uttjatad,men så är det!!

Igår sökte jag världens bästa jobb!! Föga troligt att jag får det,men jag hoppas. Det var personlig assisten åt ett barn med mutipla handikapp,heltid,med rullande schema natt,dag och helg. Hade passat mig utmärkt!!
Hoppas!!!! Men som sagt är vi väl många som slåss om jobben med stor arbetslöshet,men jag tycker nog att mina erfarenheter skulle ha en övervägande kraft. Mitt mål nu är att komma på en intervju bara,någonstans. För bara det är det bra att öva sig på=)

Onsdag morgon

Kan man åberropa sömn besvär??
Jag känner mig seg trött yr och allmänt dåligt. Vill vara hemma från jobb,men vad ska jag säga,att jag är trött.....
Jag önskar att jag fick sova.....en hel natt. Khalid han har tagit tjejerna inatt,men man vaknar ju ändå själv när dom skriker mitt i natten,så det spelar ingen roll om det är han eller jag som går upp.

Det bästa med denna dagen idag ,är att jag slutar kl.13. Vill hämta mina flickor på dagis och bara komma hem och umgås med dom. Jag känner hur Jinan hon saknar mig. Hon kramar mig så hårt,när jag kommer hem på kvällarna och vill ej släppa taget.
Ja,nu är det inte många arbetsdagar kvar.....

Welcome back!

Ja!!! Min servo är fungerande och existerande=)
Hoppas bara att den håller sig denna gången och ej går sönder.
Nu kan jag göra normala parkeringar och normala svängar igen;)

Söndag

Så skönt det har varit med en extra dag ledigt denna helg. Det borde vara lag på 3 dagars helg....hehheh
Idag ska vi till Mayas kalas,Maya som fyllde 4 år igår. Tjejerna ser verkligen fram emot det.
Innan dess så vill jag hinna till City gross och eventuellt till Bär o Grönt. Vill köpa ett litet hus till Marsvinen. Provisoriskt så klippte jag till en plast låda som dom har som hus,men dom var faktist inte så dyra på affären.
Ja och sen är det jobb igen som vanligt imorgon. Imorgon på kvällen ska jag även på föräldrarädsmöte (tror det heter så,det gör det på mitt jobb). Jag är representant för föräldrarna på Siöcrona förskola. Så har ni nått ni vill ta upp med chefer och politiker,så hojta till nu,så tar jag upp det imorgon kväll.

Varför är jag vaken nu? Alla barn sover ju..... Men jag hörde att Jinan gnydde till och for upp och tänkte "nu vaknar hon". Men det gjorde hon ej och ja kunnde ej somna om,typiskt....

Förtydligande

Jag ogillar inte Sharia. Jag ogillar att den påtvingas på människor som inte ens tillhör Islam,bara för att man råkar bo i ett muslimskat land...........


Detta är ju därför jag inte ska disskutera islam........och jag inte gjort eller gör på lång tid.
Därför att man får så mycket pekpinnar efter sig istället för att bli upplyst. Det är ju väldigt lätt att tala om för folk att dom bryter emot Islam och att nu är dom inte muslimer  mer.
Oj oj,har hört det för många gånger,till mig själv och olika folk.

# Du ä rinte muslim mer om du vistas där det finns alkohol,eller där det förtäras

# Du är inte muslim mer om du vistas där det finns griskött,eller där det förtäras (den är ju körd med en gång) LOL

# Du bryter med Islam om du använder smink och går barnfota

Några axplock bara,och tydligen så var/är jag inte muslim om jag nu ogillar detta med sharia och att det påtvingas andra icke muslimer.

Thats it!!! Ska inte skriva om Islam mer på länge.......(hoppas jag),för det tar sånna propertioner som jag verkligen inte orkar lägga tid och kraft på.

Jag är utmanad.....

100 frågor!
1.Vad är klockan:21.48
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Sara Maria Ilona
3. Smeknamn: Lollo
4. Vad heter dina föräldrar: Jan-Erik och Ann-Margareth
5. Antal ljus på din senaste tårta: hade ingen tårta...
6.Husdjur: Några stackars akvarie fiskar och 2 nya marsvin
7.Hårfärg: hemligt;)
8.Favoritfärg: Gröööööööööööön
9.Piercing: Ingen.
10.Tatuering(ar): Aldrig....
11.Födelseort:Helsingborg
12.Bostadsort: Höganäs
13.Nuvarande bostad: Långaröd...även kallad "gaza remsan" ;)
14. Har du varit kär:Självklart. Jag är kär!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Japp Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nä tack och lov
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra.
18. Kaffe eller glass: Glass och kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttefilt
20. Salladsdressing: Mums,det mesta
21. Färg på strumporna: barfota
22. Lyckotal: 4,kanske
23. Favoritfilm: Kollar sällan på film
24. Favoritcitat ur en film: "This is for my wife,fuck you and die" Jag vet det är hemskt,men så var det.....
25. Bästa semestern: Väntar fortfarande på den
26. Favoritmat: Gratänger av alla slag
27. Bästa veckodagen: Ingen
28. Senaste låt du har lyssnat på: Lady Gagas pokerface
29. Tandkräm: Pepsodent
30. Favorit TV-program: City akuten
31. Favoritrestaurang: None
32.Favoritblommor: Gröna växter
33. Tycker inte om: Orättvisor
34. Sport att titta på: varför titta på,när man kan utöva istället
35. Snabbmatrestaurang: Mc Donalds
36. Senaste sjukhusvistelse: 2007
37. Favoritdricka: Pys vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Terracotta
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen
40. Var är du om 10 år:Förhoppningsvis på samma ställe,fast med nytt jobb
41. Vem fick du senast e-mail från: Typ ellos eller nåt sånt
42. Är du dömd för något brott: Nä
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Vet ej,men nån dyr affär
44. Vad gör du när du är uttråkad: Hinner ej bli uttråkad,med 3 små barn
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Ingen
46. Vän som bor längst ifrån dig: Har alla på nära avstånd
47. Vad retar du dig på: Orättvisor
48. Det bästa du vet: Mina barn
49. Läggdags: Helst kl.22
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Ingen aning
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: _
52. Vad är klockan:21.58
53. Favorit beatle: Whaaaat?
54. Favoritlek: Sällskaps spel
55. Favoritfilmmusik: ?
56. Skostorlek: 38
57. Syskon: ett
58. Favoritpålägg: Ost
59. Om du skulle skänka bort: allt som man egentligen inte behöver
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: inegn aning
61. Bästa bok du läst: Tusen strålande solar
62. Är du internetberoende: Nope,var innan,men inte nu längre=)
63. Favoritdjur: Inget speciellt
64. Gillar du snö: Ja på vintern
65. Favoritglass: Choklad med chokladsås i och gärna choklad bitar.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Minns ej...
67. Är du långsint: ALDRIG!!
68. Favoritgrupp/artist: Ingen speciell
69.Bästa egenskap: Få folk att skratta
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att få ett nytt jobb
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Aldrig
72. Vad gör du: Skriver den här listan
73. Mest intressanta stad du varit i: Paris
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Ett lejon som är på jakt
75. Vad fascinerar dig hos andra människor:Folk med empati och förståeelse
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Min man
77. Favoritgodis: choklad
78. Spelar du nåt instrument: nej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Basket
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Ingen speciell
81. Vilken film såg du på bio senast: Madagaskar 2
82. Senaste köpa skiva: Köper inte skivor
83: Roligaste konserten: Ända konserten är Gyllen Tider på Sofiero för många herrans år sedan
84. Bästa känslan: Att älska och bli älskad
85. Samlar du på något: dammråttor...hehhe
86. Isåfall vad: Läs ovan.
87. Är du feminist: Nej
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Ett piano...
89. Favoritskiva: Ingen
90. Bästa kompis: Finns några stycken
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Förtryckt
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag inte uttryckt mig ordentligt i min blogg angående Sharia lagarna
93. Favoritlåt: Nada
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vem är du kär i just nu: Min man
97. Vad är det vackraste som finns: Mina barn
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Jorden runt:D
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej absolut inte
100. Vad är klockan nu när du är klar: 22.06

Jag utmanar Linda(Krabba) och Ulle

Bosse och Lasse

Nu har vi fått hem våra marsvin. Det blev 2 pojkar som heter efter sina namne i Barnen i Bullerbyn.
Tjejerna är över lyckliga=)

Sharia lag

Jag är muslim,men jag tycker inte om Sharia lagar.
Tycker att det är oerhört fel i de flesta avseende. För mig känns det inte väldigt muslimskt att döma folk till döden. Eller att ens döma folk utan rättegång osv.

Ett ex:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5043729.ab

Fredag idag minsann

Idag bär det av till Väla för att köpa Marsvin=)
Hoppas att vi hittar några som vill bo hemma hos oss;)

Fint väder=) Tjejerna har "sommarkläder" för första gången i år på sig idag. Men både Nonno och Adiane drog i shortsen och tyckte att det var konstigt att ha korta byxor...hehhe. Det är ju en vanesak.

Nu har man en extra dag ledigt och det är så underbart skönt!!

Vad ska ni andra göra med denna extra ledighet då?

RSS 2.0