Ingen tid

Har inte haft tid att blogga mina vänner.  Alla tre tjejerna fick magsjuka. Först adiane,sen Jinan och sen Nour. Som tur var så fick dom dom sista det väldigt lindrigt. Jobbet tar musten ur mig och när jag kommer hem så tar barnen musten ur mig. Känner mig helt urlakad och somnar vid nio tiden varje kväll.......tur är väl det för sen är Jinan vaken på nätterna och håller låda. Nä,denna veckan har inte varit guld. Men så är det ibland.
Igår slutade jag i alla fall tidigt,träffade Tina och Ulle med barnen en stund. Sen var vi hos Amani och Saad och åt middag. Dom hade fått det riktigt fint i lägenheten =) Sen så däckade jag åter igen i soffan vid nio tiden, men idag så känner jag mig utvilad!!!! Jag känner mig pigg och redo att hitta på nåt skoj=)

Ska nog ta ut tjejerna på en prominix,det behöver dom,som suttit inne hela veckan. Måste hämta ett rekommenderat brev på ICA,sen ska jag inom loppan (vårt lokala loppis) och se om man kan hitta några fynd. Jag är så dålig på att fynda....men ibland kan man=)


Vet ni vad jag skulle vilja. Jag skulle vilja öppna en egen butik. En barn butik med kläder och inredning=) Men det finns ju varken pengar,eller nån som hade velat satsa på mig. Jag har redan namnet klart på affären och allt.......för det drömde jag en natt=)

Men nu så är det ju inte så att alla drömmar slår in,så då har jag ju börjat att skriva på mitt CV. Hoppas att det blir bra,jag har i alla fall gjort mitt bästa. Sen så har jag kopierat upp mina betyg oxå. Så snart är det bara att skicka iväg en massa ansökningar. Vet inte om det är någon som mig som har slöja,som läser bloggen,men hur hade ni gjort? Det sägs ju att man ska ha med sitt foto på sitt CV. Jag tycker helt klart det oxå. Men så är det ju det här med slöjan....... Jag tänkte att om jag inte skickar med foto. Så kan dom ju läsa på mina betyg att innan hade jag mitt "flicknamn" och nu har jag ett "gifte-efternamn". Så mitt utländska efternamn behöver ju bara betyda att jag gift mig.....ingen behöver ju veta att jag konverterat innan man kommer på intervju. Eller??

Hur hade ni gjort?

Ikväll ska Nour och Adiane sova hos morfar. Det tycker dom ska bli skoj.......det tycker jag med. För jag behöver andas lite=) Egentligen så ville pappa att dom skulle sovit där förra helgen,men jag ville hellre vänta tills nu,när Zache e hos Linda och Saad med familj har flyttat. Så kan man verkligen ta det lungt. Ibland är det skönt att lämna bort barnen när man inte ska nåt speciellt utan bara gå hemma och dra:)

Vad ska ni själva göra idag?

Melodifestivalen:

Jag säger bara Caroline Af Ugglas rocks!!! Vet ni jag har aldrig tyckt om henne. Tyckte det var fjantigt när hon komi tv rutan osv. Men texten på denna låt som hon har,är så lidelse full. Jag försöker övetyga alla jag möter om att den är bra......men jag har föga framgång. Lyssna på texten,lyssna på hennes röst. Ingen har någonsin skrivet en sån text innan. Den är helt klar jätte bra!!!
Men om vi ska ha en låt som går hem i stora festivalen i Moskav,som ska vinna. Så tror jag nog på att vi ska skicka Alcazar(heter dom så...?) Bra låt med dans tempo och häftiga kläder!!

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Emma

Då är vi inte överens kan jag lova dig, haha. Klarar inte av att ens lyssna på en enda liten ton av Uggla innan jag fortare än kvickt försvinner från tv:n. Så hemskt är det! Sverige skämmer ut sig om vi skickar henne till moskva, hehe. Texten kanske är bra, men ingeting annat8-)..Hoppas du får en underbar helg ukhti in islam;)

Ma salamaPs. lycka till med arbetssökandet. Är själv orolig hur det kommer att gå sen när man själv börjar med slöja. Berätta gärna hur det går. DS.

2009-03-14 @ 13:18:40
Postat av: Bahlool

Vill de inte ta dig pga din slöja, så deras förlust. Finns inte daghem mm för muslimer? Finns ju skolor mm där många muslimer jobbar och går till, kanske något för dig=? Min syster jobbade i Helsingborg på en sådan skola..

Jag

hatar

melodifestivalen

så ingen kommentar ,)I de här tiderna med stora köpcentern och med internet är det jättesvårt för sådana butiker, tyvärr, även om folk säger att de är intresserade och vill ha en sådan butik, så ljuger dem eller är de överdrivet positiva..ett bra sätt hade kanske varit att ha det på postorder? Slipper du betala för lager och för butiken och har sakerna hemma..själv haft sådana ideer för mina systrar pga deras slöja.

2009-03-15 @ 23:39:06
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

Jo,finns ju dagis med muslimsk inriktning och skolor. Med de är ju privata.....som det jag jobbar på nu.Vill helst jobba kommunalt,bättre trygghet då och bättre villkor. Det är ju dom privata skolorna som går i konkurs nu.

2009-03-16 @ 05:58:20
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0