Gomorron...

Jag sov mig igenom Lets Dance......sen satte jag på "Flyga drake" och sov mig igenom den oxå....hehhe. Ja,jag är en trött själ,i alla fall på kvällarna. På morgonen är jag så pigg,morgon pigg=)
Därför vaknade jag för en stund sen,har duschat,sminkat mig och ätit....väntar bara på att mina sjusovande döttrar ska vakna....hahah. Nä,ska inte väcka dom,skönt att dom får sova ut när det är helg,och sen orkar dom med mer på vår shopping runda sen. Nonno är nog tröttast för hon var med Khalid i moskeen igår,så hon kom i säng lite senare än vanligt. Adiane är duktig nog och känner att hon är trött och vill ej följa med till moskeen på kvällen. Nä,hon vill vara med mig en stund och sen lägga sig. Så skönt att hon själv känner det=) Hon är även duktig och har fortsatt att göra alla sakerna i toaletten,vilket är oerhört skönt för oss,som inte behöver tänka på blöja till henne längre.
Jinan däremot hade väl bara några bra dagar innan,för hon äter som vanligt på natten igen.......*snyft*. Inte konstigt att man måste lägga sig tidigt (läs:somna i soffan) när hon ska ha mat ett par ggr om natten.

Verkar bli fint väder idag,jag längtar efter ljummna vår kvällar. Undras när dom ska dyka upp?

Kommentarer
Postat av: Bahlool

De sa det skulle bli bättre4 väder nästa vecka..jag är också morgonpigg..vaknade efter 3 timmars sömn :P

2009-03-28 @ 09:00:06
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Hur upptagen är du egentligen Illona? Jag har tänkt på det här med er lilla moské, finns det ingen som kan göra en liten artikel om denna "källarmoske"? kanske några bilder och lite info om när den startade hur ofta man har öppet osv? Tänkte skriva såna här artiklar själv till muslimnytt men du har ju gåvan att skriva hehe ;)

2009-03-28 @ 09:51:53
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Linda

Hejsan!

Nu var det ett tag sen jag kommenterade din blogg, dålig stil av mej!

Men iaf! Om du vill se mer bilder på lukas så finns jag på krabbolina.bilddagboken.seDu vet inte om det ska vara någon barnklädesloppis i Höganäs?

2009-03-30 @ 22:49:42
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0