Akta er!

Jag är på så pissigt humör att det alldeles säkert ryker ur öronen på mig!!!
Har varit arg sen igår,tror inte att det är bra att somna arg och vakna arg. Men så är det!! Tror det är för mycket som händer i mitt liv,att jag inte kan "sortera" allting i rätt högar och då blir det kaos i mitt liv.

Idag ska det bli special inkallat möte med facket från Höganäs. Chefen hotar oss från höger och vänster att Ulrika bad om ett möte. Så idag bryter väl helvetet lös........Hm...det är ju skit kul att gå och jobba liksom. Att jobba nu,när man inte kan ta tag i nån planering eller ordna upp roliga saker för barnen. Det går emot hela min natur. Jag är inte den personen som går till jobbet och bara "lyfter lönen". Nä jag ger själv för min lön.....men nu är ju inte heller det lönt. Så hela tillvaron känns meningslös just nu.

Sen har ju mitt kök ockuperats av ännu en person,vilket är gjort i all väl mening,det vet jag. Men kan man bli mindre värd som kvinna ,än vad jag just nu känner mig.....så hör av er......


J*vla skit!!!! Man borde ju vara tacksam för allt bra man har istället,men just nu känns det väldigt långt borta i min värld......

Kommentarer
Postat av: Anonym

äkta dig

hahahahahaha

2009-03-03 @ 14:30:57
Postat av: Susanne

kramar om

det är inte roligt att känna så som du gör, men kom ihåg att du är guld värd. det är bara en fråga om tid, sen kommer du ta över ditt kök igen, antingen när dem flyttat ut eller när du själv bestämmer dig för att ta över. utnyttja tiden genom att göra annat då du annars brukar vara i köket.

ta hand om dig

2009-03-04 @ 11:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0