Update - torsdag morgon

Så ska jag på jobb intervju imorgon igen. Även denna gången inom LSS-enheten. Men igår när denna chef ringde,så upplyste jag om att jag hade slöja,för att inte samma sak som förra gången skulle hända. Känndes konstigt att behöva säga att jag har slöja,för för mig är den varken ett hinder eller nåt man måste prata om. Men jag sa att jag utför samma arbets uppgifter lika bra som alla andra ändå och det betvivlade hon ju inte. Så det ska bli spännande och se vart intervjun leder imorgon. Jag ska försöka att vara lite tuffare,med skinn på näsan.....inte så där mesig som jag kan bli i underlägsna situationer.
Direkt så blev det problem med min nuvarande chef......ahh....som vanligt. Jag har rätt att gå på intervju i 2 timmar,på arbetstid. Men som vanligt så kunnde hon ej ställa upp för mig. Så ett problem kvarstår,att M blir själv med barnen imorgon när jag åker på intervju,för att Ulrika är ledig och min chef ej kan ställa upp och stanna kvar medans jag är på intervju. Men....nu ska jag heller inte vara mesig längre. Vad har jag att förlora liksom?? Jag ska säga till min chef att jag tänker gå på intervjun och hon får lösa problemet med hjälp till M med barnen. Jag bryr mig faktist inte. Om jag ska fjäska och se bra ut,så gör jag heller det till en potentiell ny chef än för den gamla. Jag tänker inte ringa och ändra tid för intervjun eller vara omständig.
Hon får bli sur.....vad ska hon göra?? Säga upp mig?? hahahhah

Nytt i mitt hus är att Adianes blöja varit torr ett par dagar nu när hon vaknat. Det tyder ju på att hon kanske snart är blöjfri på natten. Synd om Nonno bara,för hon vill gärna vara blöjfri. Men hennes blöja väger typ 2 kg på morronen och vi har provat förr med dåligt resultat.
Jinan har sovit bra. Inatt var det tredje natten i rad som hon ej har vaknat och druckit välling. Hoppas att detta håller i sig!!!

Kommentarer
Postat av: yuma

Ja vad kan hon göra ..Inte ge dig sparken iallafall.. du säger bara som det är.. denna tiden ska jag på intervju , jag kan inte ändra tiden.

Vad ska hon göra.. stå på dig..verkar vara en elak chef du har.. snart slipper du henne hoppas jag

2009-06-11 @ 21:23:58
Postat av: Ilona

Yuma: Heejj!! Längesen man såg nåt skrivet av dig? Jo,ska bli skönt att slippa min nuvarande chef sen.... HUr står allt till med dig och dina barn?

2009-06-12 @ 05:33:44
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: yuma

jo då det är bara bra här.. ska till jobbet snart.. andra dagen idag.. Barnen mår bara bra ...

Jag brukar läsa bloggarna och inte kommentera ju..:)

2009-06-12 @ 05:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0