Svårt att förstå??

Jag fattar inte hur detta kan hända http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5431992.ab
Såg nånting liknande på ett program från Oprah för ett tag sen oxå. Jag förstår inte att det kan hända. Men nu har det ju hänt och jag tycker så synd om dessa föräldrar och syskonet. Hur ska dom ta sig ur denna djupa sorg och kris? Oförståeeligt ,enligt mig.


På tal om barn.....eller egentligen på tal om föräldrar. Hur kan man som förälder välja bort sina egna barn? Kan någon förklara det för mig,för jag fattar det inte. Även om jag blir övergiven,ensamståeende,svårt sjuk eller nåt annat,så skulle jag till varje pris vilja ha mina barn. På nåt sätt så känns det ju som att dom har ju inte valt att komma till världen,utan det är vårt egoistiska val att skaffa barn. Då är det viktigt att barnens liv blir bra och att dom inte känner sig som en börda. Dom vill ju bara ha kärlek,ömhet och närhet.

Missförstå mig inte nu. Adoption är jag fullt förståeende till. För att man bor i vissa delar av världen där varken preventiv medel eller kunskap om det finns osv. Man har inte mat för dagen osv.

Nä,jag menar här i Sverige........hur kan man bara "ge" bort barnen till sin före detta äkta hälft och sen välja att aldrig träffa dom igen. Jag förstår inte hur detta är möjligt?? Har sett för mycket sånt på sista tiden. Mitt moders hjärta blöder......

Tänk att inte få vara med när dom tappar sin första tand,eller första skol dagen. Eller bara läsa en bok för dom på kvällen och bara ha så där hemlighets fullt mysigt på en fredag med popcorn. Att välja bort att se hur dom utvecklas som individer,ens eget kött och blod. Att aldrig få lära som nånting,att aldrig få ge dom en kram eller en ömsint smekning. Vem ska hålla om dom när dom har slagit sig och gråter.......en mammas famn är väl ändå bäst.
Men det värsta ändå,är väl att dessa barn växer upp och kommer känna sig ratade,av den som skulle älska dom mest. Hur påverkar det dom psykiskt? Tänker man på det när man väljer bort sina barn,eller tänker man bara på sina egna behov?

Usch jag mår illa bara jag skriver om det..........


Kan ni tänka er.......klockan är över 22 och jag är vaken och bloggar. Det är ju nåt att anteckna om,för jag brukar ligga halv död (sovandes) vid denna tiden........ Men idag känner mig pigg,för pigg för att sova och det är bra. För då får man en himlans massa saker gjorda=)

Kommentarer
Postat av: Rawie

jag håller heltoch hållet med dig, det ä som om du skriver mina tankar.

2009-06-25 @ 22:50:04
Postat av: Bahlool

Jag har släktingar som lämnar sina barn i bilen änr det är varmt...och jag fösöker förklara att det är omänskligt men de vill inte fatta...fy fy fy

2009-06-26 @ 00:16:30
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Ilona

Bahlool: alltså man fattar inte hur man kan glömma bort barnet och gå på jobbet en hel dag. Nån gång under dagen tänker man väl på sitt barn och då borde man komma på,att man inte varit på dagis och lämnat dom,tycker jag i alla fall.

2009-06-26 @ 06:28:38
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Usch ja, jag förstår hellr inet hur man kan lämna kvar sina barn i bilen, helt oförståeligt.

jag såg också det Oprah programet.Mitt moderhjärta brister flera gånger varje dag nuförtiden känns det som, så mycket skit så oskyldiga barn utsätts för..

usch o fy..Må Allah hjälpa dem!

2009-06-27 @ 10:07:50
URL: http://kaaisaaa.blogg.se/public
Postat av: Susanne

endast en förälder som lämnat bort sina barn kan någonsin förstå. jag förstår hur...jag förväntar mig inte att någon annan kommer förstå mig varför jag gjorde det, men jag vet varför, och jag hade inget annat val.. allahu alem... detta blogginlägg kanske inte var menat till mig personligen, men eftersom jag har lämnat bort mina barn så är det ändå det.men att GLÖMMA sitt barn i typ bilen eller något annat förstår jag mig inte på.........

2009-06-29 @ 14:34:11
URL: http://lakritzz.blogspot.com
Postat av: Ilona

Susanne: Det var inte riktat till dig personligen,utan mer att jag kan inte förstå detöverhuvud taget,vem än som gör det. Men du har nog rätt i att man kan inte förstå om man inte är i den sitsen själv.

2009-06-29 @ 16:44:39
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0