"Den siste"

Så idag är det sista dagen på jobbet,ever. Igår var det jobbigt och känslosamt. Både jag och Ulrika grät. Jag tycker så synd om Ulrika som måste jobba kvar i en och en halv vecka,utan mig. Vem ska hon prata med,vem ska hon anförtro sig åt. Usch....jobbigt. Hoppas att tiden går fört för henne.
Nu på morgonen ska jag hämta tårta hos Ulle. Ska bjuda alla på jobb,på tårta. Jag hoppas att tiden går fort och att det inte är allt för känslomässigt. Alltså det är jobbigt med alla föräldrar som tycker det är så synd att man ska sluta. Man känner sån kärlek och uppskattning från dom. Det gör allt mycket svårare.
Hade ett avslutnings samtal med chefen igår. Fick mina papper och ett betyg osv. Hon sa att hon var så nöjd med mg ocg hade varit under alla år. Jag påpekade att jag förstod att hon var tvungen att säga upp personal men att hon hade kunnat erbjuda mig eller Ulrika tjänsten som personlig assisten,vilket hon ej gjort. Hon visste nog ej vilken stol hon skulle sitta på.......försökte bort förklara sig osv. Det slutade med att jag fick ju mer info som gjorde mig förbannad. Tjejen som fått tjänsten har ju inte heller någon speciell utbildning ang detta handikapp,så hon ska gå en massa kurser osv. Det hade jag oxå kunnat gjort.........falska jävlar hela bunten,minsann!!

Usch nej,måste tänka att detta är sista dagen och nu ska jag tänka framåt och positivt istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0