Söndag-update

Nu är jag lite trött på detta vädret. Går ju inte en dag utan regn. Inte för att jag vill ha det jätte varmt,men det kunnde ju varit utan regn i alla fall.
Nu spelar det inte så stor roll,för jag kommer att börja jobba imorgon. Fattar ni,jobb imorgon!!! Jag ska stå på jobbet kl7.......hur ska jag orka??
Så med min vanliga tur,så kommer det väl att vara smäll varmt sen:(

Nu är det tillbaka till verkligheten. Barnen ska på dagis och jag ska jobba och Khalid till UC. Tur för Zache att han kunnde stanna lite till hos sin mamma,så han inte blir helt ensam här. Han har varit där i 2 veckor nu,nog saknar man honom. Så jag måste till affärern och ladda upp med mat som jag kan med till jobb. Typ pajer och piroger och sånt man kan värma och nån dricka. Sen måste jag organisera barnen kläder som ska till dagis,Khalid som lämnar dom imorgon.
Det finns bra saker med att börja jobba oxå. Pengarna som förmodligen kommer att komma=) Sen så ska mina tentakler ut och försöka luska ut om det finns nåt jobb nånstans som jag kan få,eftersom detta är bara 4 veckor. Jag är jobb hungring!!! Ge mig ett jobb!!! Detta är ju lättare att få ett jobb,när du är i verksamheten,så jag ska börja ringa runt till dom andra LSS-cheferna ,tänkte jag. Borde ge lite resultat....

Igår var vi på loppis i Mjöhult. Vi och typ hälften av världen känndes det som. Hur mycket folk som helst. Jag är ingen sån som rycker och drar i grejer, eller slår mig fram så jag hittade inget. Efter det så köpte vi med oss pizza hem. Den var skitkass!! Worst pizza ever!! Smakade surt,hur man nu kan uppnå det,på en pizza. Varken jag eller barnen åt. Men Khalid hade beställt kebab pizza och han tyckte att hans var god. Jag vill helst inte ha kött på pizza,så jag beställer alltd veg eller räkor. På kvällen var vi på cirkus Brazil Jack med Nour Adiane och Ghusson. Saad och Amani passade dom små här hemma på oss. Jag gillar inte direkt cirkus,det är ju mest för barnens skull som man går. Men den var helt OK. Där var ju hela Höganäs,så man såg lite "kändisar".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0